Start din uddannelse
allerede i dag

Bliv Neuro Hypnoterapeut & NLP Practitioner på et år
– tag studiet online eller ved fysisk fremmøde.

Start trygt din uddannelse ved fysisk fremmøde uden at betale på modul 0 og betal efterfølgende i rater á kun kr. 1.995,- i 12 måneder.

Start din uddannelse
allerede i dag

Bliv Neuro Hypnoterapeut & NLP Practitioner på et år
– tag studiet online eller ved fysisk fremmøde.

Fysisk uddannelse

24 dage á 8 timer, fordelt på 6 moduler.

I København eller Aarhus.

Onlineuddannelsen

Læringsmoduler tilgængelige online, derudover 8 undervisningsdage online og supervisionsaftener.

Basisuddannelsesforløbet 371 timer

 • 80 timer      Hypnose
 • 112 timer     NLP Practitioner
 • 70 timer      Anden teori og metoder
 • 11 timer       Strategi
 • 39 timer      Klinisk terapi (træningsterapi i undervisningen)
 • 25 timer      Gruppesupervision
 • 15 timer      Selverfaring
 • 49 timer      Gruppeterapi

Fordelt på:

 • 24 timer      Egenterapi (modtaget)
 • 40 timer      Klient terapi givet. Superviseret
 • 20 timer      Træningsgrupper
 • 15 timer   Supervision af 15 klientrapport (modtaget)

Ovenstående skal være modtaget/givet og skal kunne dokumenteres.

 • 10 timer      Selvstudie f.eks. til den skriftlige eksamen
Modul 0 20. maj 2022 kl. 9.00 – 13.00
Modul 1 16. – 19. juni 2022 kl. 9.00 – 17.00
Modul 2 15. – 18. september 2022 kl. 9.00 – 17.00
Modul 3 24. – 27. november 2022 kl. 9.00 – 17.00
Modul 4 12. – 15. januar 2023 kl. 9.00 – 17.00
Modul 5 16. – 19. marts 2023 kl. 9.00 – 17.00
Modul 6 11. – 14. maj 2023 kl. 9.00 – 17.00
Klinikvejledning 20. februar 2023
kl. 9.00 – 17.00
Modul 0 01. september 2022 kl. 9.00 – 13.00
Modul 1 15. – 18. september 2022 kl. 9.00 – 17.00
Modul 2 24. – 27. november 2022 kl. 9.00 – 17.00
Modul 3 09. – 12. februar 2023 kl. 9.00 – 17.00
Modul 4 13. – 16. april 2023 kl. 9.00 – 17.00
Modul 5 22. – 25. juni 2023 kl. 9.00 – 17.00
Modul 6 24. – 27. august 2023 kl. 9.00 – 17.00
Klinikvejledning 10. januar 2023
kl. 9.00 – 17.00

Hvad er Hypnoterapi og hvorfor ”spiller hypnose og NLP så godt sammen

Hypnoterapi er en terapiform der udføres i en hypnotisk trancetilstand. I denne tilstand er der adgang til ressourcer, der ikke er tilgængelige i normal vågen tilstand. Det betyder at uhensigtsmæssige følelser i en given situation, med dertil hørende adfærd og tanker, kan ændres i forhold klientens ønskede tilstand.

I NLP arbejder vi med klientens ord gennem samtale og afdækker klientens uhensigtsmæssige strategier. Det kan være adfærd, følelser og/eller tanker. Når vi arbejder gennem NLP, arbejder vi også med det ubevidste sind, blot i vågen tilstand. NLP tager udgangspunkt i hvordan det via vores sprog (Lingvistisk) er muligt at påvirke vores tanker (Neurologi) og derigennem de handlinger, som vi ubevidst foretager (Programmering).

Samspillet mellem Hypnoterapi og NLP er et uundværligt makkerskab for terapeuten.

På Hypnose Skolen klædes den studerende på til at føre en terapeutisk samtale gennem psykologiske samtaleprincipper i NLP og til at faciliterer en forandringsskabende proces for klienten, gennem hypnose. Begge metoder går hånd i hånd gennem arbejdet med det ubevidste sind. For begge er det et faktum, at for at skabe en varig forandring i klienten, så kræver det refleksion. Både i forhold til den udfordring, som klienten kommer med, men endnu mere, på det klienten ønsker at opnå og den vej klienten ønsker at tage, for at nå dertil.

Refleksionerne skaber en bevidsthedsgørelse og giver klienten mulighed for at tage ansvar for at opretholde forandringen efterfølgende.

På Hypnose Skolen uddannes den studerende i begge metoder i et samspil.

Viden fra NLP-undervisningen drages videre med i læringen omkring Hypnoterapi og omvendt. For de som starter på Hypnose Skolen, kan den primære motivation enten ligge på NLP’en eller hypnose. Når den studerende er kommet godt i gang med uddannelsen, opleves det oftest, at motivationen balances ud på begge metoder, af den simple årsag, at man som en god terapeut ikke vil være foruden hverken hypnosen eller NLP’en. Eller det samspil det tilbyder.

På Hypnose Skolen er det altså to uddannelser i én, med et samspil som rækker dybt ind i forandringsprocessen, hos de mennesker, som har brug for at skabe nye muligheder i deres liv.

Tilmeld dig næste online informationsmøde
og få svar på alle dine spørgsmål

Rie Brandenborg - Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet

Rie Brandenborg

Det lå ikke lige i kortene at jeg skulle ende som Hypnose Psykoterapeut® og bestemt heller ikke som virksomhedsejer. Jeg er vokset op i et dysfunktionelt hjem, hvor jeg var ”voksen” som 8-årig. Jeg ville gerne være præst eller psykolog, men en universitetsuddannelse var ikke indenfor rækkevidde. En ting var dog sikkert – jeg ville arbejde med mennesker. Det bragte mig i første omgang i sundhedssektoren hvor jeg bl.a. i psykiatrien stødte på mennesker i krise.

Jeg havde altid undret mig over at nogle mennesker stod de sværeste kriser igennem og andre blev væltet omkuld ved væsentlig mindre udfordringer – og hvad var det der gjorde at jeg selv havde ”rejst mig” utallige gange. Denne undren førte mig til terapiens verden, at det lige blev hypnoterapien var nok et tilfælde – men er der tilfældigheder, det tror jeg ikke.

For over 20 år siden jeg tog min første uddannelse som Hypnoterapeut. Den bedste gave, gav jeg dog mig selv, da jeg et par år senere kom til Hypnose Skolen som studerende – det var her åbenbaringen skete for mig.

Gennem min uddannelse i NLP blev jeg klar over, at vi som mennesker i lang udstrækning selv kan bestemme hvordan vi vil have det, nemlig ved at blive bevidst om vores tanker og adfærd, og via hypnoterapi og NLP kan ændre begge dele i problemsituationer. Fagligt er jeg selv meget optaget at menneskers mindset – hvad vores bevidste og ubevidste tanker gør ved os. Hvordan vores tanker skaber vores fremtid.

Gaven blev endnu større da jeg for 10 år siden fik mulighed for at købe Hypnose Skolen og året efter etablerede Psykoterapeut Akademiet. At arbejde med undervisning og formidle dette fantastiske ”værktøj” som denne terapiform er, er det bedste der nogen side er hændt mig arbejdsmæssigt, og terapeutisk, at opleve mennesker i forandring, se dem ”blomstre”, opleve at de får liv og glæde i øjnene og høre at de finder hver deres vej i livet – det er det hele værd.

Allerede inden jeg blev ejer af Hypnose Skolen havde min uddannelse givet mig et solidt økonomisk fundament, og senere blev jeg også klar over at min personlige frihed var og er vigtig for mig.

Det er med ydmyghed, taknemmelighed, respekt for andre mennesker, herunder etik og moral at jeg hver eneste dag, gennem undervisning og terapi, arbejder for at udbrede kendskab til Hypnose Skolen og denne terapiform.

Få freebies, informationer
og faglige artikler direkte i din indbakke

Forskning viser at forbier og flere andre lidelser
effektivt kan behandles med hypnose

DR har tidligere bragt artiklen ”Hypnose: Hokuspokus eller dokumenteret behandling?”. I denne artikel bekræftes det endnu en gang at der ikke er noget hokuspokus over hypnose, men at det i stedet er en effektiv og dokumenteret behandlingsform.

Artiklen bygger på interviews med professor ved Psykologisk Institut, Aarhus Universitet og Kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital, Bobby Zachariae, som i flere årtier har forsket i hypnose, samt Anne-Marie Harnum, psykolog og tidligere formand for Dansk Selskab for Klinisk Hypnose.

UDTALELSER FRA TIDLIGERE STUDERENDE

Min uddannelse på Hypnose Skolen har ændret mit liv positivt på så mange planer. Jeg er meget omhyggelig og havde undersøgt alle uddannelser på markedet, og var ikke i tvivl om, at ingen andre kunne tilbyde en uddannelse med det indhold og den kvalitet.

Og jeg blev ikke skuffet –tvært i mod. Det faglige niveau er meget højt. Underviserne er særdeles kompetente, faglige, rummelige og kærlige – jeg følte mig set, hørt, støttet og mødt som jeg ikke har oplevet på andre uddannelser.

Helene Lysekilde Goldberg, Indre ro Odense

Én af de bedste – og største – beslutninger i mit liv, har uden tvivl været beslutningen om at tage en uddannelse som hypnoterapeut på Hypnose Skolen. 

På Hypnose Skolen vægtes faglighed, etik og moral højt, hvilket er særdeles vigtigt for mig, men også respekten for den enkelte studerendes personlighed og kompetencer fra tidligere erhverv blev en medspiller.  

Heidi Birch, Viborg Hypnoterapi

Spørgsmål?

Skriv til mail@hypnoseskolen.dk eller ring på tlf. 23 49 74 95

Ønsker du at blive ringet op og få svar på dine spørgsmål?