Logo ikon Hypnose Skolen

KONTAKT OS

Hypnose Skolen ligger i København & Aarhus

SKRIV TIL OS

  NYTTIG INFORMATION

  Hypnose Skolen´s mål er at udbrede kendskabet til de effektive og dybdegående metoder, som findes i hypnose, hypnoterapi og NLP. Derfor uddanner vi dygtige og velkvalificerede hypnotisører, Hypnoterapeuter og NLP terapeuter.

  Vores vision er, at hjælpe andre til udvikling, livskvalitet og glæde. Vi har derfor skabt Danmarks største og bedste udbud af kvalitetsuddannelser og kvalitetskurser inden for hypnose området.

  §1 Almene bestemmelser
  §2 Forholdet til klienten
  §3 Forholdet til kollegaer
  §4 Faglig standard

  • Følge god forretningsmoral og overholde gældende lovgivning
  • Følge de Etiske regler og Behandlingsprincipper for Hypnoterapi
  • Give klienter saglig og nøgtern information om behandlingen og de forventninger de kan have til den
  • Aldrig give behandlinger, hvis du eller klienten er under indflydelse af alkohol, euforiserende stoffer eller tilsvarende
  • Ikke over for klienten fraråde lægebesøg
  • Opmærksomhed på lokalemæssig og personlig hygiejne
  Studiehåndbogen har til formål at give dig en række væsentlige oplysninger om Hypnose Skolens & Psykoterapeut Akademiets Hypnose Psykoterapeut uddannelse.

  Find Danmarks bedst uddannede og certificerede terapeuter fra Hypnose Skolen eller Psykoterapeut Akademiet.

  Vores terapeuter er kvalificeret til at håndtere mange forskellige udfordringer og problemstillinger. Desuden har nogle specialiseret sig i emner som angst, selvværd, stress, parterapi, behandling af børn og unge, regression og sjælerejser, avanceret hypnoterapi, psykologi mv.

  Kunne du tænke dig at prøve hypnose?

  Så bliv prøveperson til Hypnose Skolens eksamener. Gratis vil du kunne opleve to forskellige metoder inden for hypnose og NLP. Det tager ca. 1 time og 15 minutter. Du skal ved tilmelding beskrive en problematik.

  KØBENHAVN

  Hypnose Skolen
  Kastanie Allé 4, 2720 Vanløse

  Tlf: 23 49 74 95
  Mail: mail@hypnoseskolen.dk

  AARHUS

  Hypnose Skolen
  Åbogade 40, 8200 Aarhus N.

  Tlf: 23 49 74 95
  Mail: mail@hypnoseskolen.dk

  2 måneder siden

  Hypnose Skolen
  Vi mangler 2 eksamensklienter til den afsluttende eksamen lørdag d. 11 september i tidsrummet kl. 8:45 – ca. 12:15 . ”Slås” du med et dagligdags problem som du vil ændre, f.eks. en fobi, vil du ”smide” et par kilo, holde op med at ryge eller noget helt andet, har du nu mulighed for at prøve hypnoterapi som eksamensklient for efterårets studerende. En session varer ca. 1½ time. Er du interesseret så send en mail på mail@hypnoseskolen.dk med oplysning om navn, tlf.nr. og det problem du vil arbejde med. Terapeuter og censor er naturligvis underlagt tavshedspligten. Eksamen afholdes i Århus. ... Se mereSe mindre
  Se på Facebook

  2 måneder siden

  Hypnose Skolen
  Så er det blevet eksamenstid på Hypnose Skolen, derfor søger vi prøvepersoner til NLP- og Hypnose-eksamen i København.Derfor har du nu mulighed for at prøve disse to metoder ganske gratis hos nogle af vore dygtige studerende.NLP er metoder, der til dels er udviklet ud fra hypnose, men bruges mere i vågen tilstand eller let trance. NLP består af en lang række effektive og spændende teknikker til forandring af problematikker.NLP-eksamen foregår lørdag den 04. september, mellem kl. 9:00 og 16:00. Det tager ca. 1 time og 10 min. Du skal medbringe et problem.Hypnose eksamen foregår søndag den 05. september mellem kl. 9:00 og 16:00. Det tager ca. 1 time og 15 min. Du skal medbringe et problem.Eksamen foregår i Hypnose Skolens lokaler, Kastanie Alle 4, 2720 Vanløse. Der er fri parkering i området, dog ikke i gården. Nærmeste S-tog og metro er Flintholm og Vanløse.Hvis du har lyst til at deltage, så besvar denne mail eller send venligst en mail på mail@hypnoseskolen.dk , inden d. 02 september, med: dit navn, telefon nr. og dit problem. Dette er en betingelse for at komme i betragtning som prøveperson.Skriv om du gerne vil deltage lørdag eller søndag eller begge dage. Du er også velkommen til at fortælle andre om dette tilbud. Hvis der melder sig flere, end vi har plads til, så gælder ”først til mølle” princippet.Hypnose Skolen vil desuden gøre opmærksom på, at der tages udgangspunkt i ”problemerne”, idet de skal matche elevernes kompetencer.Bemærk: Vi behandler ikke klienter eller prøvepersoner med epilepsi, psykiatriske diagnoser, eller klienter der er under påvirkning af euforiserende stoffer, herunder alkohol. ... Se mereSe mindre
  Se på Facebook

  Ønsker du at blive ringet op og få svar på dine spørgsmål?

   FIND DANMARKS BEDSTE TERAPEUTER

   Hypnose Skolens terapeutliste
   TERAPEUTLISTEN