Loader siden

Persondatapolitik

Dataansvarlig

Hypnose Skolen
Kastanie Alle 4
2720 Vanløse
Tlf: 2349 7495
Mail: mail@hypnoseskolen.dk
CVR: 32053076

Denne persondatapolitik omhandler følgende sites
Hypnoseskolen.dk
Psykoterapeutakademiet.dk

Generelt

Når du tilmelder dig som studerede på Hypnose Skolen, afgives dine personoplysninger til Hypnose Skolen og du giver samtidig samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles i henhold til Hypnose Skolens persondatapolitik.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Hypnose Skolens hjemmesider indsamler og behandler vi informationer. Det sker f.eks. ved tilmelding til informationsmøder, kurser og ved optagelse som studerende, samt ved anvendelse af en af Hypnose Skolens kontaktformularer på hjemmesiderne.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger ved brug af hypnoseskolen.dk og psykoterapeutakademiet.dk

  • Ip adresse
  • Geografisk placering
  • Browserinformationer

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mail

Hypnose Skolen indsamler alene personoplysninger, som er nødvendige for at opfylde de aftaler, der indgås når du bliver studerende på Hypnose Skolen. Det er den enkelte aftales indhold og karakter, som er bestemmende for, hvilke personoplysninger Hypnose Skolen indsamler og behandler, og som er bestemmende for formålet med indsamlingen.

Nyhedsmails

Ved optagelse på skolens uddannelser og kurser tilmeldes du nyhedsbreve med relevante emner og vigtig information målrettet uddannelsen. Du kan til hver en tid framelde dette i bunden af alle nyhedsbreve.

På hypnoseskolen.dk og psykoterapeutakademiet.dk kan du tilmelde dig vores generelle nyhedsbrev – dette kan til hver en tid frameldes i bunden af alle mails eller ved henvendelse til mail@hypnoseskolen.dk

Hypnose Skolen vil oftest behandle personoplysninger, fordi det er nødvendigt for at opfylde betingelserne for at være studerende på Hypnose Skolen.

Oplysninger som Hypnose Skolen indsamler og behandler

Som udgangspunkt kan du benytte www.hypnose.dk og www.psykoterapeutakademiet.dk uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt afgive personlige oplysninger.

Hypnose Skolen indsamler og behandler oplysninger om dig, når du anvender følgende

  • Kontakter os via kontaktformularer
  • Anmoder om at deltage i skolens arrangementer som foredrag, kurser m.m.
  • Anmoder om optagelse som studerende

Hypnose Skolen indsamler følgende personoplysninger ved optagelse på uddannelserne

  • Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, samt andre almindelige ikke personfølsomme oplysninger
  • Demografiske oplysninger
  • Oplysninger om dig som person og din historik m.m. som du selv indsender ved optagelse på uddannelsen
  • Oplysninger om eventuel virksomhedsnavn og relevante kontaktpersoner

Du kan frivilligt og efter eget valg give Hypnose Skolen yderligere personoplysninger, som du mener, kan have betydning for dig som studerende på Hypnose Skolen, eller som du mener bør gives af sikkerhedsmæssige hensyn.

Ved frivilligt og efter eget valg at oplyse om sådanne oplysninger, opfatter Hypnose Skolen dette som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse følsomme oplysninger om dig.

Den registreredes rettigheder

Efter reglerne i persondataforordningen har de registrerede følgende rettigheder

  • Du har som registreret hos Hypnose Skolen til enhver tid ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger Hypnose Skolen behandler om dig.
  • Du har som registreret hos Hypnose Skolen til enhver tid ret til, at få redigeret og opdateret de personoplysninger Hypnose Skolen har om dig.
  • Du har som registreret hos Hypnose Skolen til enhver tid ret til at få slettet de personoplysninger, som Hypnose Skolen har registreret om dig. Dette skal ske skriftligt til mail@hypnoseskolen.dk, hvorefter Hypnose Skolen vil slette dine data inden for 30 dage.
  • Du har som registreret hos Hypnose Skolen til hver en tid ret til at trække dit samtykke tilbage, dette skal ske skriftligt til mail@hypnoseskolen.dk, hvorefter Hypnose Skolen vil slette dine data inden for 30 dage.

Bemærk, at nogle data kan være afgørende for at du kan være studerende på Hypnose Skolen. Derfor kan Hypnose Skolen ikke sikre, at du fortsat kan være studerende på Hypnose Skolen ved sletning af data.

Sikkerhed og deling af personoplysninger

Hypnose Skolen videregiver og sælger ikke personoplysninger til 3. part, og anvender kun disse i forhold til Hypnose Skolen.

Hypnose Skolen opbevarer data på platforme, der har en høj sikkerhedsstandard og benytter sig af sikkerhedsforanstaltninger, så som firewalls og kryptering.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, hvor der er en høj risiko for misbrug af de registrerede personoplysninger, vil Hypnose Skolen underrette de registrerede om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt. Hypnose Skolen’s sikkerhedsprocedurer bliver løbende revurderet og opdateret i forhold til den teknologiske udvikling.

Hypnose Skolen benytter sig af eksterne leverandører af IT-Services, IT systemer. Hypnose Skolen opbevarer alle oplysninger på krypterede servere.

Hypnose Skolen indgår løbende databehandleraftaler med alle leverandører, hvorved det også i forhold til eksterne databehandlere sikres, at disse opretholder et fornødent og højt beskyttelsesniveau for, så vidt angår de registrerede personoplysninger.

Hypnose Skolen sletter ikke dine persondataoplysninger, når du er færdig uddannet. Dine oplysninger gemmes, så Hypnose Skolen kan dokumentere og udlevere dine eksamenspapirer, hvis du skriftlig beder om det.

Skulle du ønske, at Hypnose Skolen sletter alle data om dig, skal dette ske skriftligt til mail@hypnoseskolen.dk.

Som hovedregel gemmes finansielle data i 5 år efter bogføringsloven.

Cookies

Hjemmesiderne hypnoseskolen.dk og psykoterapeutakademiet.dk anvender Cookies. Cookies er en tekstfil, som gemmes på den enhed du anvender (computer, tablet, mobil m.m.) med det formål at genkende denne enhed til næste besøg på siderne, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

SLETNING ELLER BLOKERING AF COOKIES

Ønsker du af en eller anden årsag, at slette eller blokere for cookies, kan du på nedenstående link finde vejledning til dette i de forskellige browsere.
http://minecookies.org/cookiehåndtering/

3 . PARTS COOKIES

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang omfatter statistik og markedsføring

  • Google (Google Analytics, Google AdWords)
  • Facebook
  • Lev Lykkeligt

Statistik og markedsføring

For at kunne videreudvikle og forbedre Hyponose Skolen og Psykoterapeut Akademiets hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere der anvendes mest.

Der anvendes Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på hypnoseskolen.dk og psykoterapeutakademiet.dk og fremgår af www.google.com/privacy.html

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Hypnose Skolen opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger opbevares og kan tilbagekalde dit samtykke. Derefter sletter Hypnose Skolen dine oplysninger inden for 30 dage. Er de opbevarede oplysninger forkerte har du ret til at få disse oplysninger rettet eller slettet. Al henvendelse herom kan ske skriftligt til: mail@hypnoseskolen.dk

Opdatering

Dette dokument vil løbende blive opdateret. Dokumentet er sidst opdateret d. 12. juni 2018