Undervisere

Rie Brandenborg

Daglig leder og indehaver af Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet.

Underviser på alle niveauer.

Certificeret Hypnose Træner
Certificeret NLP Træner
Certificeret Hypnose Psykoterapeut

Læs mere om Rie
Rie Brandenborg indehaver og underviser på Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet

Gitte Pfeiffer

Uddannet på Hypnose Skolen
Certificeret Master Hypnoterapeut
Certificeret NLP Master Practitioner
Certificeret Hypnose Psykoterapeut

Læs mere om Gitte
Gitte Pfeiffer underviser på Hypnose Skolen

Ib Jensen

Hypnose Psykoterapeut 4-årig fra Psykoterapeut Akademiet
Regressionsterapeut
Mindfulness Educator 2 ½ – årig
Mindfulness og Åndedræt terapeut
Master Hypnose Instruktør
Master NLP Instruktør

Læs mere om Ib
Ib Jensen underviser på Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet

Susanne Randa

Psykiatrisk sygeplejerske
Cand.Psych.
Certificeret Master Hypnoseterapeut
Certificeret Master NLP Practitioner

Læs mere om Susanne
Underviser Susanne Randa - Hypnose Skolen

Christine Packness

Certificeret Master Hypnoterapeut
Certificeret NLP Master Practitioner
Hypnose & NLP Instruktør

Læs mere om Christine
Christine Packness underviser på Hypnose Skolen

Susanne Lybye

Sexolog
Psykoterapeut
Familie og Parterapeut
Spirituel Trainer
BMT Terapeut
Orgasmeinstruktør
Naturterapeut

Læs mere om Susanne
Susanne Lybye underviser på kurserne Parterapi & Sexologi

Susan Utzon

Uddannet på Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet

Certificeret BMA Grad i Hypnose
Certificeret  BMA NLP Master Practitioner
Certificeret Hypnose Psykoterapeut

Læs mere om Susan
Susan Utzon underviser på Klinikvejledning & Markedsføring

Martine Grandjean

BMA Grad i Hypnose
NLP Master Practitioner
Hypnose Instruktør
Hypnose Psykoterapeut

Læs mere om Martine
Martine Grandjean underviser på Hypnose Skolen

Henriette Wang

BMA Grad i Hypnose
NLP Master Practitioner
Hypnose Psykoterapeut

Læs mere om Henriette
Henriette Wang underviser på spirituelle kurser på Hypnose Skolen

LIDT MERE OM UNDERVISERNE PÅ HYPNOSE SKOLEN

Rie Brandenborg

I mit daglige virke driver og ejer jeg Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet.

Fagligt er jeg RAB-godkendt Hypnoterapeut, Master i NLP og Hypnose og er træner i begge dele. Dertil kommer min 4-årige uddannelse til Psykoterapeut med Hypnose som speciale.

Jeg underviser på alle niveauer, og har klienter i det omfang tiden tillader.

Jeg er desuden aktiv i diverse bestyrelser og formand for DAKOBE, Danmarks Komplementære Behandlere, hvor det ligger mig meget på sinde at fremme kendskab og kvalitet i den komplementere behandlerverden.

 

Ib Jensen

Jeg arbejder med psykoterapi hvor jeg bruger hypnose, NLP, psykoterapi og mindfulness. Mindfulness er en stor og vigtig del af mit liv og hele min måde at leve mit liv på. Jeg bruger Mindfulness til mig selv, mine klienter og elever for at lærer at være nærværende og fuldt opmærksom til stede i nuet, bevidst og uden at være vurderende og dømmende både overfor mig selv og andre (nogle gange er jeg bedre end andre gange).

Mindfulness har både hjulpet mig til at blive den person jeg gerne vil være og til at leve mit liv som jeg allerhelst vil.

Jeg elsker at undervise og videregive den udvikling jeg selv har gennemgået, samt min viden og erfaring på området. Som underviser vil du opleve, at jeg vil udfordre dig og hjælpe dig med at udvide din comfortzone altid med tillid og tryghed som forudsætninger. Nærvær dialog viden og humor er de vigtigste metoder i al min undervisning.

Jeg kan undervise på alle hold.

Christine Packness

Jeg har været selvstændig terapeut siden 2011, hvor jeg udover at tilbyde coaching, terapi og hypnose også holder foredrag og workshops. Jeg arbejder en del med angst og fobier, men også stress og depression. Derudover er jeg igang med et projekt om hypnosens indvirkning på Alzheimer.

Som underviser, er jeg entusiastisk og levende. Jeg elsker at dele ud af min viden og at se lyset i øjnene på de studerende, når ”tingene” går op for dem. Se den forvandling de selv gennemgår i takt med den viden de får.

Jeg brænder for at kunne gøre en forskel for den enkelte uanset hvor kliche agtigt det end kan lyde. Dele den viden jeg har, fordi viden gir forståelse og forståelse giver rummelighed og det er der i den grad brug for.

Al forandring starter med en bevidsthed.

Jeg er positiv og nysgerrig og har en inkarneret tro på, at løsninger er til for at findes…og at vi gør det bedste vi kan, der vi er.

Rent fysisk er jeg en model ’63, med 2 voksne børn og en kat, bosidende i Odense.

Martine Grandjean

Jeg har arbejdet med klienter siden 2009. Det er vigtigt for mig at møde klienten i dennes model af verden, og at skabe et rum hvor det er trygt at være den man er, så man tør at kigge på alle dele af sig selv, acceptere dem og erfare hvordan det i ethvert nu er at være med hele sig.

Når jeg underviser, er det ligeledes vigtigt for mig at mærke at alle er ombord og at være med til at skabe et godt samarbejde om læringen.

Som både terapeut og underviser føler jeg det som et privilegium at få lov at følge den enkeltes udvikling.

Jeg har uddannet mig indenfor og arbejdet med kommunikation i et bredere perspektiv i mange år, men har erfaret at der hvor det giver mest
mening for mig, er i den tætte relation. Der hvor der sker et tæt og ærligt møde.

Susanne Randa

Underviser siden 1999, selvstændig psykoterapeut siden 2001.

Oprindelig baggrund som psykiatrisk sygeplejerske, nu Cand.psych., psykoterapeut, certificeret master hypnoseterapeut og certificeret master NLP Practitioner.

Aktuelt ansat i Region Sjælland på psykiatrisk klinik til at behandle patienter med depression, angst og ODC, samt supervision af personale.

Susan Utzon

Jeg er uddannet Certificeret Master Hypnoterapeut, NLP Master Practitioner fra Hypnose Skolen og har taget Hypnose Psykoterapeut uddannelsen fra Psykoterapeut Akademiet.

Jeg er selvstændig og har haft grafisk bureau siden 2001, hvor jeg har arbejdet med markedsføring, grafiske projekter og alt det administrative der følger med det at være selvstændig. Min erfaring og viden har givet mig kvalifikationer til at undervise i Klinikvejledning & Markedsføring på Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet.

Jeg vejleder ligeledes nyopstartede iværksættere i oprettelsen af deres virksomhed.

Hypnose og Psykoterapi er min passion.

Kombinationen af Hypnoterapi, NLP og Psykoterapi er en utrolig effektiv behandlingsform.

At kunne hjælpe andre mennesker med deres udfordringer og problemer oplever jeg som en gave. I min klinik arbejder jeg med mange forskellige problematikker, som selvværd, svigt, depression, angst, mv. Mit speciale er kompliceret sorg og i min klinik har jeg terapeutiske sorggrupper både med børn, unge og voksne.

Gitte Pfeiffer

Hun brander med hjertet for at undervise, og dele ud af al hendes erfaring til stor glæde for de studerende. Gitte nyder at se og opleve hvordan, hver enkel studerende vokser og udvikler sig undervejs.

Som person er hun åben, empatisk og autentisk. Hun benytter gerne humor og kreativitet, så eleverne når i mål med deres egen læring. Hendes passion er inde for alle felter af selvudvikling, terapi, psykologi, med speciale i Angst fra sin psykoterapeut uddannelse.

Gitte har arbejdet som terapeut og underviser i mere end 10 år. Ud over det har hun en pædagogisk uddannelse og bruger sin store viden og erfaring fra disse områder. Blandt andet psykologi, pædagogik, børn, unge og specialområdet.

Susanne Lybye

Tekst på vej

Henriette Wang

Jeg hedder Henriette Wang. Jeg er uddannet HP Psykoterapeut fra Hypnoseskolen. Før jeg begyndte her på skolen, tog jeg en regressions uddannelse ved Rud Grandts metoder og teknikker.  Det var ikke helt nok for mig, derfor søgte jeg uddannelses steder, hvor spiriualitet også var en del af programmet.

Mange mennesker er søgende, og det kan den spirituelle tilgang til livet give os svar på. Hvis vi føler os ensomme, desperate, ængstelige eller sorgfulde, kan mødet med det højere være en healende oplevelse. Jeg tror på, at vi har levet flere liv, og på genfødsel, jeg tror på, at vi som mennesker i mental forstand,  bestiger hvert vores bjerg, fra hver vores side, det hele er en proces.

Ligesom terapi er en proces, således er kurset menneske også en proces, til at blive en bedre udgave af os selv, som vi bevæger os afsted på bjerget. Når vi fejler, hvilket vi som mennesker gør, så udvikler vi os, og det er en vigtig ingrediens til at blive et bedre menneske, eller bedre til en bestemt udfordring.

Som terapeut, benytter jeg gerne arbejdet med universet, vores hjælpere og vejledere som følger os fra start til slut her på jorden. Jeg arbejder hovedsageligt med selvværds problematikker og angst, OCD,  men naturligvis også med andre problematikker som rygestop, uhensigtsmæssige mønstre, søvnproblemer mv.

Jeg benytter i min terapi, ofte mange metaforer, da det er min erfaring, at mennesket bedre kan sluge et billede af en metafor, end få en direkte oplysning eller besked. Jeg oplever, at klienterne møder mindre modstand i problemet, når de danner deres egne billeder når de kan ”se” løsningen eller problemet i metaforen. Livet er én lang perlekæde, nogle gange, så er perlen blevet grå og trist, tabt for energi, og nye energiske smukke lysende perler kan nu erstatte de grå og triste.

Jeg arbejder med det hele menneske, og mener at årsagsbehandling er det der gør en stor forskel i terapien.

Som underviser, er det min hensigt, at de studerende er interaktive i undervisningen. Når vi taler om spiriualitet, er der ikke noget rigtigt eller forkert, alle mennesker oplever energier forskelligt, og alle mennesker udvikler sig forskelligt. Spirualitet betyder for mig, personlig selv udvikling, til at blive klogere på sig selv og livet.

Perfektionisme, efterlader ingen plads til forbedringer.