Undervisere

Rie Brandenborg

Daglig leder og indehaver af Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet.

Certificeret Hypnose Træner
Certificeret NLP Træner
Certificeret Hypnose Psykoterapeut

Læs mere om Rie
Rie Brandenborg indehaver og underviser på Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet

Brian Harlø

Uddannelsesansvarlig på Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet

Certificeret Hypnose Psykoterapeut
Certificeret Master Hypnoterapeut
Certificeret NLP Master Practitioner
RYT 200 | Yogaunderviser
Åndedrætsterapeut

Læs mere om Brian

Ib Jensen

Hypnose Psykoterapeut 4-årig fra Psykoterapeut Akademiet
Regressionsterapeut
Mindfulness Educator 2 ½ – årig
Mindfulness og Åndedræt terapeut
Master Hypnose Instruktør
Master NLP Instruktør

Læs mere om Ib
Ib Jensen underviser på Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet

Susanne Randa

Psykiatrisk sygeplejerske
Cand.Psych.
Certificeret Master Hypnoseterapeut
Certificeret Master NLP Practitioner

Læs mere om Susanne
Underviser Susanne Randa - Hypnose Skolen

Christine Packness

Certificeret Master Hypnoterapeut
Certificeret NLP Master Practitioner
Hypnose & NLP Instruktør

Læs mere om Christine
Christine Packness underviser på Hypnose Skolen

Gitte Pfeiffer

Uddannet på Hypnose Skolen
Certificeret Master Hypnoterapeut
Certificeret NLP Master Practitioner
Certificeret Hypnose Psykoterapeut

Læs mere om Gitte
Gitte Pfeiffer underviser på Hypnose Skolen

Susan Utzon

Uddannet på Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet

Certificeret BMA Grad i Hypnose
Certificeret  BMA NLP Master Practitioner
Certificeret Hypnose Psykoterapeut

Læs mere om Susan
Susan Utzon underviser på Klinikvejledning & Markedsføring

Martine Grandjean

BMA Grad i Hypnose
NLP Master Practitioner
Hypnose Instruktør
Hypnose Psykoterapeut

Læs mere om Martine
Martine Grandjean underviser på Hypnose Skolen

LIDT MERE OM UNDERVISERNE PÅ HYPNOSE SKOLEN

Rie Brandenborg

I mit daglige virke driver og ejer jeg Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet.

Fagligt er jeg RAB-godkendt Hypnoterapeut, Master i NLP og Hypnose og er træner i begge dele. Dertil kommer min 4-årige uddannelse til Psykoterapeut med Hypnose som speciale.

Jeg underviser på alle niveauer, og har klienter i det omfang tiden tillader.

Jeg er desuden aktiv i diverse bestyrelser og formand for DAKOBE, Danmarks Komplementære Behandlere, hvor det ligger mig meget på sinde at fremme kendskab og kvalitet i den komplementere behandlerverden.

 

Brian Harlø

 

Uddannet Hypnose Psykoterapeut fra Psykoterapeut Akademiet / Hypnose Skolen 2022. Og uddannet Åndedrætsterapeut fra Center For Bevidsthed 2022.

Jeg brænder for at undervise, fortælle og skabe en livlig undervisning med plads til højt humør og en enkelt joke i ny og næ. Det skal være sjovt at uddanne sig, selvom emnet måske ikke altid indbyder til et smil på læben.

Jeg tror på at mennesker har alle de mentale ressourcer der skal til, for at gøre det de brænder for eller har allermest lyst til.

Gitte Pfeiffer

Hun brander med hjertet for at undervise, og dele ud af al hendes erfaring til stor glæde for de studerende. Gitte nyder at se og opleve hvordan, hver enkel studerende vokser og udvikler sig undervejs.

Som person er hun åben, empatisk og autentisk. Hun benytter gerne humor og kreativitet, så eleverne når i mål med deres egen læring. Hendes passion er inde for alle felter af selvudvikling, terapi, psykologi, med speciale i Angst fra sin psykoterapeut uddannelse.

Gitte har arbejdet som terapeut og underviser i mere end 10 år. Ud over det har hun en pædagogisk uddannelse og bruger sin store viden og erfaring fra disse områder. Blandt andet psykologi, pædagogik, børn, unge og specialområdet.

Ib Jensen

Jeg arbejder med psykoterapi hvor jeg bruger hypnose, NLP, psykoterapi og mindfulness. Mindfulness er en stor og vigtig del af mit liv og hele min måde at leve mit liv på. Jeg bruger Mindfulness til mig selv, mine klienter og elever for at lærer at være nærværende og fuldt opmærksom til stede i nuet, bevidst og uden at være vurderende og dømmende både overfor mig selv og andre (nogle gange er jeg bedre end andre gange).

Mindfulness har både hjulpet mig til at blive den person jeg gerne vil være og til at leve mit liv som jeg allerhelst vil.

Jeg elsker at undervise og videregive den udvikling jeg selv har gennemgået, samt min viden og erfaring på området. Som underviser vil du opleve, at jeg vil udfordre dig og hjælpe dig med at udvide din comfortzone altid med tillid og tryghed som forudsætninger. Nærvær dialog viden og humor er de vigtigste metoder i al min undervisning.

Jeg kan undervise på alle hold.

Christine Packness

Jeg har været selvstændig terapeut siden 2011, hvor jeg udover at tilbyde coaching, terapi og hypnose også holder foredrag og workshops. Jeg arbejder en del med angst og fobier, men også stress og depression. Derudover er jeg igang med et projekt om hypnosens indvirkning på Alzheimer.

Som underviser, er jeg entusiastisk og levende. Jeg elsker at dele ud af min viden og at se lyset i øjnene på de studerende, når ”tingene” går op for dem. Se den forvandling de selv gennemgår i takt med den viden de får.

Jeg brænder for at kunne gøre en forskel for den enkelte uanset hvor kliche agtigt det end kan lyde. Dele den viden jeg har, fordi viden gir forståelse og forståelse giver rummelighed og det er der i den grad brug for.

Al forandring starter med en bevidsthed.

Jeg er positiv og nysgerrig og har en inkarneret tro på, at løsninger er til for at findes…og at vi gør det bedste vi kan, der vi er.

Rent fysisk er jeg en model ’63, med 2 voksne børn og en kat, bosidende i Odense.

Martine Grandjean

Jeg har arbejdet med klienter siden 2009. Det er vigtigt for mig at møde klienten i dennes model af verden, og at skabe et rum hvor det er trygt at være den man er, så man tør at kigge på alle dele af sig selv, acceptere dem og erfare hvordan det i ethvert nu er at være med hele sig.

Når jeg underviser, er det ligeledes vigtigt for mig at mærke at alle er ombord og at være med til at skabe et godt samarbejde om læringen.

Som både terapeut og underviser føler jeg det som et privilegium at få lov at følge den enkeltes udvikling.

Jeg har uddannet mig indenfor og arbejdet med kommunikation i et bredere perspektiv i mange år, men har erfaret at der hvor det giver mest
mening for mig, er i den tætte relation. Der hvor der sker et tæt og ærligt møde.

Susanne Randa

Underviser siden 1999, selvstændig psykoterapeut siden 2001.

Oprindelig baggrund som psykiatrisk sygeplejerske, nu Cand.psych., psykoterapeut, certificeret master hypnoseterapeut og certificeret master NLP Practitioner.

Aktuelt ansat i Region Sjælland på psykiatrisk klinik til at behandle patienter med depression, angst og ODC, samt supervision af personale.

Susan Utzon

Jeg er uddannet Certificeret Master Hypnoterapeut, NLP Master Practitioner fra Hypnose Skolen og har taget Hypnose Psykoterapeut uddannelsen fra Psykoterapeut Akademiet.

Jeg er selvstændig og har haft grafisk bureau siden 2001, hvor jeg har arbejdet med markedsføring, grafiske projekter og alt det administrative der følger med det at være selvstændig. Min erfaring og viden har givet mig kvalifikationer til at undervise i Klinikvejledning & Markedsføring på Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet.

Jeg vejleder ligeledes nyopstartede iværksættere i oprettelsen af deres virksomhed.

Hypnose og Psykoterapi er min passion.

Kombinationen af Hypnoterapi, NLP og Psykoterapi er en utrolig effektiv behandlingsform.

At kunne hjælpe andre mennesker med deres udfordringer og problemer oplever jeg som en gave. I min klinik arbejder jeg med mange forskellige problematikker, som selvværd, svigt, depression, angst, mv. Mit speciale er kompliceret sorg og i min klinik har jeg terapeutiske sorggrupper både med børn, unge og voksne.