BLIV CERTIFICERET FRA HYPNOSE SKOLEN

BLIV UDDANNET NEURO HYPNOTERAPEUT & NLP PRACTITIONER

Tilmeld dig uddannelsen
Kursus: Introduktion til uddannelsen

NEURO-HYPNOTERAPEUT & NLP PRACTITIONER
UDDANNELSESSTART

KØBENHAVN
15. april 2021 – 13. marts 2022

AARHUS
22. april 2021 – 20. marts 2022

KURSUSPRIS

Kr. 32.900,-

Prisstigning 1. marts 2021
kr. 33.900,-

RESERVATIONSPRIS

Kr. 6.000,-

MØDETID

Torsdag – søndag
Kl. 9.00-17.00

Se modulerne her

FORUDSÆTNING FOR DELTAGELSE

Du behøver ingen kompetencer for at tage uddannelsen

INFORMATIONSMØDER

KØBENHAVN Ingen fysiske infomøder planlagt

AARHUS Ingen fysiske infomøder planlagt

ONLINE 25. februar

Logo ikon Hypnose Skolen

Neuro Hypnoterapeut & NLP Practitioner

En 1-årig uddannelse, som tages over 6 forlængede weekender

Om uddannelsen

Den 1-årige Neuro Hypnoterapeut og NLP Practitioner uddannelse hos Hypnose Skolen, gør dig bedre kvalificeret end langt de fleste hypnoterapeuter i Danmark.

På Hypnose Skolen går vi op i kvalitet og mener at kombinationen af terapeutisk hypnose og NLP, giver de bedste forudsætninger for at skabe forandring hos klienten. Derfor får du i denne uddannelse to uddannelser i en.

Udover en hypnoterapeut uddannelse også en komplet NLP Practitioner. Dermed får du også to terapeutiske certifikater / eksamensbeviser. Det giver dig en solid pallet af terapeutiske værktøjer, samt en bredere psykologisk forståelse. Du får altså de bedste forudsætninger for, at kunne hjælpe dine klienter til at nå deres mål.

På uddannelsen lærer du at arbejde med det ubevidste sind, eller som også betegnes som underbevidstheden. Her findes løsningerne på vores problemer og det ubevidste sind betragtes også som forbindelsen til forandring, visdom, kreativitet og uendelige indre ressourcer.

Her kan man via NLP-teknikker arbejde med det bevidste og ubevidste sind og med teknikker fra hypnoterapien arbejde med det ubeviste sind i en trancetilstand. Kombineres teknikkerne er de dog endnu stærkere, og det er netop også det du lærer her, således at du kan skabe dybe og varige forandringer.

På uddannelsen vil du få nye stærke venskaber, da I som studiekammerater sammen kommer til at dele mange lærerige erfaringer både fra undervisningen, øvelserne, gruppearbejde og når I har supervision. På den måde bliver I også en del af hinandens personlige rejser.

Så glæd dig til en fantastisk og spændende udviklingsrejse, med mange nye indsigter både personligt og fagligt.

En unik og alsidig uddannelse med 2 internationalt anerkendte certifikater

– Derfor har du mange muligheder når du er færdiguddannet efter 1 år.

Når du er færdiguddannet og certificeret / eksamineret Neuro Hypnoterapeut og samtidig også certificeret / eksamineret NLP Practitioner, har du mulighed for at åbne din egen klinik. Her vil du kunne behandle klienter for mange forskellige symptomer. Desuden vil du føle dig sikker på dine kompetencer og trygt vide, hvilke klienter som du evt. må henvise videre til anden professionel hjælp.

Samtidig vil du allerede som nyuddannet have mange timers erfaring med at arbejde med prøveklienter og der er i løbet af uddannelsen rig mulighed for, at du kan arbejde med at finde dig godt til rette i rollen som terapeut, så du trygt og roligt kan starte op som behandler. Uddannelsen indeholder 318 timer.

En uddannelse som giver din nuværende karriere en stærk ledelsesmæssig og kommunikativ profil

På Hypnose Skolen oplever vi at vores elever kommer med mange forskellige baggrunde og med mange forskellige ønsker for fremtiden.

Nogen vil gerne starte op som selvstændig terapeut, andre er der for selvudvikling og nogle tager uddannelsen fordi det giver dem nogle særlige kompetencer inden for det felt de allerede beskæftiger sig med.

I den forbindelse er NLP nemlig et meget anerkendt og effektivt redskab når det kommer til alle former for kommunikationsarbejde, marketing, ledelse og HR. Derved kan uddannelsen ligeledes bruges til at opkvalificere og styrke dine kompetencer i dit nuværende eller fremtidige arbejdsliv.

BRUTTOLØNSORDNING – Uddannelse til halv pris

Nogle af skolens studerende, får helt eller delvis betalt uddannelsen af deres arbejdsgiver.

Har du ikke denne mulighed, men oplever at uddannelsen er relevant, kan du måske få uddannelsen for cirka halv pris via en bruttolønsordning. Her kan din arbejdsgiver betale uddannelsen ved at modregne dette i din bruttoløn.

Det er ikke en udgift for din arbejdsgiver, idet uddannelsen modregnes i din løn før skat. Det kan spare dig for op til halvdelen af uddannelsesprisen.

Bruttolønsordningen hos SKAT

Som Neuro Hypnoterapeut og NLP Practitioner fra Hypnose Skolen har du altså rigtig mange karrieremæssige muligheder og derudover har du altid muligheden for at videreuddanne dig.

På Hypnose Skolen mener vi at man altid kan blive klogere. Derfor tilbyder vi både forskellige specialiserings kurser og videreuddannelse til blandt andet Master Neuro Hypnoterapeut & NLP Master Practitioner, samt en fireårig Hypnose Psykoterapeut, hvor af uddannelsen til Neuro Hypnoterapeut og NLP Practitioner indgår som første år.

Uddannelsen er adgangsgivende til

 • Master Neuro Hypnoterapeut & NLP Master Practitioner, som er 2. år på Hypnose Psykoterapeut / Reg. Psykoterapeut
 • Hypnose Skolens kurser, hvoraf nogle af kurserne kræver at du er Master uddannet

Uddannelsens indhold

Struktur og opbygning

Selve undervisningen veksler mellem teori, demonstrationer og øvelse, hvilket giver dig selvtillid og kompetencer som terapeut.

Mellem undervisningsmodulerne er der frivillige supervisionsaftner (gruppesupervision), samt individuel supervision med udgangspunkt i de klientrapporter som du løbende laver, når du har haft prøveklienter.

Prøveklienter har du allerede fra første modul og her vil du hurtigt se, hvor meget du faktisk kan, fordi teknikkerne er så effektive. Derudover skal du starte i et forløb med egenterapi hos en behandler anerkendt af skolen (her kan du få en særlig elevpris). Der indgår desuden et endags kursus i klinikvejledning.

Du støttes hele vejen af super dygtige undervisere og søde og hjælpsomme vejledere, som nok skæl hjælpe dig rigtig godt på vej og følge dig hele vejen, så du kan føle dig tryg på denne fantastiske rejse.

Hvis du på et tidspunkt vil RAB-godkendes i hypnose (Registreret Alternativ Behandler) tæller timerne i den samlede opgørelse hertil.

Hypnose Skolen er medlem og godkendt af NLP Foreningen Danmark og opfylder derfor foreningens standarder for 120 timer i NLP Practitioner uddannelsen.

Viden og teknikker

På uddannelsen til Neuro Hypnoterapeut og NLP Practitioner præsenteres du for grundlæggende psykologisk viden om NLP og hypnose. Du lærer at føre en indledende problemafdækkende og efterfølgende målsættende samtale med dine klienter. Du lærer ligeledes hvad du skal være opmærksom på at spørge ind til, og hvordan du bruger målsætninger i forbindelse med den terapeutiske hypnose og NLP.

Du lærer at få folk i hypnose ud fra en tilgang, som bygger på moderne hypnose. Derudover vil du lære om stemmeføring, hypnotiske fænomener og direkte-/indirekte suggestioner. Du lærer ligeledes om forskellige teknikker fra NLP (Neuro-Lingvistisk-Psykologi)

Hypnoterapeut

Du vil ligeledes lære om hypnotiske fordybelses-teknikker og forskellige kommunikationssignaler i hypnose. Du lærer bl.a. regressionsteknik, at arbejde med fobier og traumer, metoder til rygestop og vægttab, smertekontrol, hypnotiske sprogmønstre, samt at bruge visualisering. Desuden lærer du om selvhypnose og hvordan du kan lærer dine klienter selv at bruge selvhypnose og meget mere.

NLP Practitioner

Inden for NLP lærer du om forskellige sprogmønstre, kropssprog og metamodellering som er en kommunikations model. Du lærer desuden om effektive metoder til perspektiv skifte og hvordan du arbejder med ‘ankre’, både i forhold til at kollapse negative ankre, men også hvordan du sætter positive ressource eller tryghedsankre og meget mere.

Eksamen

Både Neuro Hypnoterapeut uddannelsen og NLP-terapeut uddannelsen afsluttes med en skriftlig og en mundtlig eksamen.

På uddannelsen lærer du at kombinere de to terapeutiske retninger, men til selve eksamen skal du vise at du også kan arbejde med ren NLP og ren terapeutisk hypnose, så du ikke blot får et men to certifikater / eksamensbeviser, svarende til to fulde uddannelser: Neuro Hypnoterapeut + NLP Practitioner.

Til begge eksamener demonstrerer du dine færdigheder på en udefrakommende person.

For at blive eksamens klar skal du, ud over din egenterapi, dokumentere 25 sessioner og udfylde 15 klientrapporter, som du får supervision på. Hver klientrapport er fortrykt, og udfyldes på nogle af de prøveklienter du har haft. 20 timer gruppetræning er ligeledes en del af dokumentationen.

Timerne i uddannelsen tæller i en samlet timeopgørelse til RAB-godkendt Hypnoterapeut og / eller RAB-godkendt Psykoterapeut

MODULER

MODULER KØBENHAVN – FORÅRS HOLDSTART 2021

Modul 1 15. – 18. april 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 2 17. – 20. juni 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 3 09. – 12. september 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 4 11. – 14. november 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 5 13. – 16. januar 2022
kl. 9.00 – 17.00
Modul 6 10. – 13. marts 2022
kl. 9.00 – 17.00
Klinikvejledning 6. december 2021
kl. 9.00 – 17.00

MODULER AARHUS – FORÅRS HOLDSTART 2021

Modul 1 22. – 25. april 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 2 24. – 27. juni 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 3 16. – 19. september 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 4 18. – 21. november 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 5 20. – 23. januar 2022
kl. 9.00 – 17.00
Modul 6 10. – 13. marts 2022
kl. 9.00 – 17.00
Klinikvejledning 15. november 2021
kl. 9.00 – 17.00

UDDANNELSES PRIS

Hypnoterapeut & NLP Practitioner
Prisstigning pr. 1. marts 2021
Kr. 32.900,-
Kr. 33.900,-
Hypnoterapeut
Prisstigning pr. 1. marts 2021
Kr. 24.500,-
Kr. 24.900,-
NLP Practitioner
Prisstigning pr. 1. marts 2021
Kr. 24.500,-
Kr. 24.900,-
Reservationsbeløb Kr. 6.000,-

  Tilmelding
  Hypnoterapeut & NLP Practitioner

  Basis uddannelsen


  VÆLG UDDANNELSE

  HYPNOTERAPEUT & NLP PRACTITIONER


  Reservationspris: 6.000,-
  Uddannelsespris: kr. 32.900,-
  Prisstigning pr. 1. marts 2021: kr. 33.900,-


  HYPNOTERAPEUT


  Reservationspris: 6.000,-
  Uddannelsespris: 24.500,-
  Prisstigning pr. 1. marts 2021: kr. 24.900,-


  NLP PRACTITIONER


  Reservationspris: 6.000,-
  Uddannelsespris: 24.500,-
  Prisstigning pr. 1. marts 2021: kr. 24.900,-


  BETALING

  BETAL RESERVATIONSBELØBET ELLER UDDANNELSESBELØBET NU

  ReservationsbeløbUddannelsesbeløb


  Bemærk, at uddannelsesbeløbet skal betales senest 4 uger før uddannelsesstart, med mindre andet aftales.


  EVENTUELLE BEMÆRKNINGER TIL DIN TILMELDING

  Der tages forbehold for eventuelle ændringer.  Ved afsendelse af denne formular giver du samtykke til, at Hypnose Skolen må behandle og opbevare dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.

  Ønsker du at blive ringet op og få svar på dine spørgsmål?