BLIV CERTIFICERET FRA HYPNOSE SKOLEN

BLIV UDDANNET NEURO HYPNOTERAPEUT & NLP PRACTITIONER

NEURO-HYPNOTERAPEUT & NLP PRACTITIONER
UDDANNELSESSTART

KØBENHAVN
13. april 2023 – 10. marts 2024

AARHUS
20. april 2023 – 17. marts 2024

ONLINE
Opstart nu eller efter aftale

SAMLET KURSUSPRIS

31.940,-

MULIGHED FOR RATEBETALING UDEN GEBYR

I op til 12 måneder

Første rate og reservationsbeløb på Kr. 4.000,- forfalder senest før modul 1.

MØDETID PÅ MODULERNE

Modul 0: Torsdag
Kl. 9.00-13.00

Modul 1-6: Torsdag – søndag
Kl. 9.00-17.00

FORUDSÆTNING FOR DELTAGELSE

Du behøver ingen særlig uddannelse, for at deltage. Kun lysten til at udvikle dig som menneske og terapeut.

ANTAL STUDERENDE

På uddannelsen vil der maks. være 12-15 studerende på et hold. Hvilket sikre, at der er tid til fokus på netop din udvikling.

NÆSTE INFORMATIONSMØDER

ONLINE 30. marts 17:00 - 18:00

Passer datoen ikke? Eller er der langt tid til, og ønske du svar på dine spørgsmål nu.

Book en personlig samtale her

Logo ikon Hypnose Skolen

Neuro-Hypnoterapeut & NLP Practitioner

Med den 1-årig Neuro-Hypnoterapeut & NLP Practitioner uddannelse fra Hypnose Skolen kan du efter bestået eksamen åbne egen klinik

Uddannelsen kan også tages online

Om uddannelsen

På Hypnose Skolen går vi op i kvalitet og vores kæphest er høje faglige kompetencer, god moral og etik, og det gør ikke noget at vi samtidig er lidt ydmyge og respektfulde ift. dette effektfulde terapeutiske værktøj.

Kombinationen af terapeutisk hypnose og NLP, giver de bedste forudsætninger for at skabe forandringer hos klienten. Du får i denne 1-årige uddannelse to uddannelser, en basisuddannelse i Neuro hypnose og en komplet NLP Practitioner uddannelse.

Det giver dig en solid pallet af terapeutiske værktøjer, samt en bredere psykologisk forståelse.

Hvis du har brug for afklaring, tilbyder jeg en personlig online samtale?

Du lærer via NLP- & hypnoseteknikker at arbejde med det bevidste og ubevidste sind, kombineres teknikkerne med hinanden er de endnu stærkere, og det er bl.a. det der skaber dybe og varige forandringer. Du arbejder ud fra den forudsætning, at der i det ubevidste sind findes løsninger på vores problemer, og det ubevidste sind betragtes også som forbindelsen til forandring, visdom, kreativitet og uendelige indre ressourcer.

Uddannelsen er en fantastisk og spændende udviklingsrejse, med mange nye indsigter både personligt og fagligt, og som giver din nuværende karriere en stærk ledelsesmæssig og kommunikativ profil.

Når du er færdiguddannet, er du certificeret / eksamineret Neuro Hypnoterapeut & NLP Practitioner, og du har allerede mange timers erfaring i det kliniske arbejde. Som terapeut kan du symptombehandle, og du vil opleve dig sikker på dine kompetencer og trygt vide, hvilke klienter du kan arbejde med og hvilke du evt. må henvise videre til anden professionel hjælp.

Hvis du på et tidspunkt vil RAB-godkendes i hypnose (Registreret Alternativ Behandler) eller lønsumsregistreres, tæller timerne i den samlede opgørelse hertil.

Godkendelser

Hypnose Skolen er medlem og godkendt af NLP Foreningen Danmark og opfylder derfor foreningens standarder for 120 timer i NLP Practitioner uddannelsen. Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet er ligeledes godkendt REG Uddannelsessted af FaDP – Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Hvorfor påbegynde denne uddannelse

Vi oplever at vores studerende kommer med mange forskellige baggrunde og med mange forskellige ønsker til fremtiden. Nogen vil gerne starte op som selvstændig terapeut, for andre er det selvudvikling og nogle tager uddannelsen fordi det giver dem nogle særlige kompetencer inden for det felt de allerede beskæftiger sig med.

I den forbindelse er NLP et meget anerkendt og effektivt redskab når det kommer til alle former for kommunikationsarbejde, marketing, ledelse og HR. Derved kan uddannelsen ligeledes bruges til at opkvalificere og styrke dine kompetencer i dit nuværende eller fremtidige arbejdsliv.

Bruttolønsordning – uddannelse til halv pris

Har du ikke denne mulighed, men oplever at uddannelsen er relevant, kan du måske få uddannelsen for cirka halv pris via en bruttolønsordning. Her kan din arbejdsgiver betale uddannelsen ved at modregne dette i din bruttoløn.

Det er ikke en udgift for din arbejdsgiver, idet uddannelsen modregnes i din løn før skat. Det kan spare dig for op til halvdelen af uddannelsesprisen.

Struktur og opbygning i uddannelsen

Selve undervisningen veksler mellem teori, demonstrationer og øvelse, hvilket giver dig selvtillid og kompetencer som terapeut.

Mellem hvert undervisningsmodul skal du deltage i en supervisionsaften (gruppesupervision), dette foregår online. Desuden modtager du, efter aftale, individuel supervision med udgangspunkt i de klientrapporter som du løbende udfylder, når du har haft prøveklienter.

Du skal allerede efter første modul have træningsklienter og træne det du har lært på det seneste modul, og du vil hurtig opdage effektiviteten med denne terapeutiske metode. Derudover skal du starte i et forløb med egenterapi hos en behandler godkendt af skolen (her kan du få en særlig elevpris). Der indgår desuden et endags kursus i klinikvejledning.

Jeg, vores super dygtige undervisere og hjælpsomme supervisorer, holder dig ”i hånden” før, under og efter din uddannelse. Det betyder at du til hver en tid kan opleve den tryghed som du har brug for. Vi ser dig som den studerende du er, med tillid, åbenhed og tryghed i undervisningen. Dette er det bedste læringsmiljø.

På Hypnose Skolen mener vi at man altid kan blive klogere. Derfor tilbyder vi både forskellige specialiserings kurser og videreuddannelse til blandt andet Master Neuro Hypnoterapeut & NLP Master Practitioner, samt en fireårig Hypnose Psykoterapeut, hvor af uddannelsen til Neuro Hypnoterapeut og NLP Practitioner indgår som første år.

Viden og teknikker

På uddannelsen til Neuro Hypnoterapeut og NLP Practitioner præsenteres du for grundlæggende psykologisk viden om NLP og hypnose.

Du lærer at føre en indledende problemafdækkende og efterfølgende målsættende samtale med dine klienter. Du lærer ligeledes hvad du skal være opmærksom på at spørge ind til, og hvordan du bruger målsætninger i forbindelse med den terapeutiske hypnose og NLP. Læs yderligere i Studiehåndbogen.

Du vil ligeledes lære om hypnotiske fordybelses-teknikker og forskellige kommunikationssignaler i hypnose. Du lærer bl.a. diverse regressionsteknikker, at arbejde med fobier og traumer, metoder til rygestop og vægttab, smertekontrol, hypnotiske sprogmønstre, samt brug af visualisering.

Desuden lærer du om selvhypnose og hvordan du kan lærer dine klienter selv at bruge selvhypnose og meget mere. Læs yderligere i Studiehåndbogen

Inden for NLP lærer du om forskellige sprogmønstre, kropssprog og metamodellering som er en kommunikations model. Du lærer desuden effektive metoder til at skifte perspektiv og hvordan du arbejder med ”ankre”, både i forhold til at kollapse negative ankre, men også hvordan du sætter positive ressource- eller tryghedsankre og meget mere. Læs yderligere i Studiehåndbogen

Både Neuro Hypnoterapeut uddannelsen og NLP Practitioner uddannelsen afsluttes med en skriftlig og en mundtlig eksamen.

På uddannelsen lærer du at kombinere de to terapeutiske retninger, men til selve eksamen skal du vise at du også kan arbejde med ren NLP og ren terapeutisk hypnose.

Til begge eksamener demonstrerer du dine færdigheder på en udefrakommende person og du eksamineres af en udefrakommende censor.

For at blive eksamensparat skal du, ud over din egenterapi, dokumentere 25 terapeut sessioner og udfylde 15 klientrapporter, som du får supervision på. Hver klientrapport er fortrykt, og udfyldes på nogle af de prøveklienter du har haft. 20 timer gruppetræning er ligeledes en del af dokumentationen. Derudover skal du én gang på din uddannelse vise dine færdigheder på en live session med en klient, som du efterfølgende modtager supervision på.

MODULER

MODULER KØBENHAVN – FORÅR HOLDSTART 2023

Modul 1 13. april – 16. april kl. 9.00 – 17.00
Modul 2 22. juni – 25. juni kl. 9.00 – 17.00
Modul 3 07. september – 10. september kl. 9.00 – 17.00
Modul 4 09. november – 12. november kl. 9.00 – 17.00
Modul 5 04. januar – 07. januar 2024 kl. 9.00 – 17.00
Modul 6 07. marts – 10. marts 2024 kl. 9.00 – 17.00
Klinikvejledning online 2. februar 2024
kl. 9.00 – 17.00

MODULER AARHUS – FORÅRS HOLDSTART 2023

     
Modul 1 20. april – 23. april kl. 9.00 – 17.00
Modul 2 15. juni – 18. juni kl. 9.00 – 17.00
Modul 3 21. september – 24. september kl. 9.00 – 17.00
Modul 4 23. november – 26. november kl. 9.00 – 17.00
Modul 5 11. januar – 14. januar 2024 kl. 9.00 – 17.00
Modul 6 14. marts – 17. marts 2024 kl. 9.00 – 17.00
Klinikvejledning online 2. februar 2024 kl. 9.00 – 17.00

UDDANNELSES PRIS

Hypnoterapeut & NLP Practitioner (2 uddannelser i én)
Kr. 31.940,-
Hypnoterapeut
Kr. 24.900,-
NLP Practitioner
Kr. 24.900,-
Reservationsbeløb (en del af uddannelsens pris)
Kr. 4.000,-

OVERVEJER DU UDDANNELSEN OG ER I TVIVL ELLER HAR UAFKLAREDE SPØRGSMÅL?

BOOK ET ZOOM MØDE I KALENDEREN NEDENFOR & STIL DINE SPØRGSMÅL DIREKTE

Ønsker du at blive ringet op og få svar på dine spørgsmål?