ONLINE uddannelse til Neuro Hypnoterapeut & NLP Practitioner

Opstart nu eller efter aftale

NYHED. Vi har stigende efterspørgsel på en decideret online uddannelse, inden for rammerne af Hypnose Skolen / Psykoterapeut Akademiet.

Vi har derfor lukket op for den mulighed at du kan tage skolens kvalitetsuddannelser online. Der slækkes ikke på hverken krav og forventninger til dig som studerende eller den kvalitet og ihærdig du kan forvente fra os.

Den helt store fordel ved at tage uddannelsen er, at du kan streame undervisningen, når det passer dig. Du har naturligvis stadig de normale timer med supervision og opfølgning. Igen er den store fordel, at vi sammen aftaler tidspunktet individuelt.

Med andre ord får du

 • Samme forløb og samme kvalitet
 • Øget fleksibilitet i forhold til din hverdag

Vi har det seneste år fået stor erfaring i denne undervisningsform, og ved derfor at de studerende, der allerede har været igennem et online-forløb kompetencemæssigt er helt på linje med vores andre studerende. Derfor er hele beskrivelsen af uddannelsen og diverse information den samme.

Vil du gerne høre mere om hvordan det foregår, så kontakt os for en snak over telefonen eller Zoom ved at klikke på knappen herunder.

Book en personlig samtale » klik her

Planlæg selv din tid

Ingen faste studietider.

Stream når du har tid.

Supervision

Supervision og opfølgning 1:1 online med underviser

1-årig online uddannelse

På Hypnose Skolen går vi først og fremmest op i kvalitet. Vores kæphest er høje faglige kompetencer, god moral og etik – og det gør ikke noget at vi samtidig er lidt ydmyge og respektfulde ift. det effektfulde terapeutiske værktøj, hypnose er.

Kombinationen af terapeutisk hypnose og NLP giver de bedste forudsætninger for at skabe forandringer hos klienter. Du får i denne 1-årige uddannelse to uddannelser:

En basisuddannelse i Neuro-hypnose og en komplet NLP Practitioner-uddannelse.

Det giver dig en solid palette af terapeutiske værktøjer, samt en bredere psykologisk forståelse.

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan du læse mere i vores Studiehåndbog og vores information om basisuddannelsen.

Undervejs i uddannelsen får du adgang til at streame den teoretiske undervisning fra alle undervisningsdage, du får adgang modulvis. Det samme gælder demonstration af diverse teknikker.

14 dage efter du har fået adgang til at streame et modul, gives 4 timers 1 til 1 supervision / opfølgning, samt direkte online supervision af træningsklienter, 7 stk. i alt. Derudover deltager du i online supervision sammen med studerende der følger i den fysiske undervisning på skolen.

Som udgangspunkt følger diverse online uddannelser, opstartstidspunkt for uddannelser med fysisk fremmøde. Løbende studiestart kan forekomme efter nærmere aftale. Efterfølgende bliver der åbnet op for online uddannelse til andre uddannelser.

Spørgsmål?

Skriv til mail@hypnoseskolen.dk eller ring på tlf. 23 49 74 95

  Tilmelding
  Online Hypnoterapeut & NLP Practitioner

  Basisuddannelsen


  VÆLG UDDANNELSE

  HYPNOTERAPEUT & NLP PRACTITIONER


  Reservationspris: 6.000,-
  Uddannelsespris: kr. 33.900,-


  HYPNOTERAPEUT
  NLP Practitioner uddannelsen er en forudsætning for optagelse


  Reservationspris: 6.000,-
  Uddannelsespris: 24.500,-


  NLP PRACTITIONER


  Reservationspris: 6.000,-
  Uddannelsespris: 24.500,-


  BETALING

  BETAL RESERVATIONSBELØBET ELLER UDDANNELSESBELØBET NU

  ReservationsbeløbUddannelsesbeløb


  Bemærk, at uddannelsesbeløbet skal betales senest 4 uger før uddannelsesstart, med mindre andet aftales.


  EVENTUELLE BEMÆRKNINGER TIL DIN TILMELDING

  Der tages forbehold for eventuelle ændringer.  Ved afsendelse af denne formular giver du samtykke til, at Hypnose Skolen må behandle og opbevare dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.