TERAPEUT

Susanne Anthony

Mit speciale er at du hos mig finder et kærligt rum hvor du kan arbejde med dig selv og din personlige udvikling, og hvor jeg guider og støtter dig. Jeg arbejder med samtale, NLP processer, hypnose, E.F.T. (tankefelt) indre barn arbejde osv.

I mange år har jeg arbejdede med overvægtsrelaterede psykologiske problemer, og i dag arbejder jeg mere bredt, med sund krop og sundt sind i balance. Når vi udvikler vores inderste potentialer, bliver verden et bedre sted at være for os alle.

 

Specialer

Lavt selvværd
Chok/traume
Stress
Fobier
Indre barn

Medlem af

FadP

Uddannet fra Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet
Uddannet fra Hypnose Skolen & Psykoterapeut AkademietMaster Neuro Hypnoterapeut & NLP Master Practitioner, Hypnose Psykoterapeut
Klinikadresse:
Rytterhaven, Ydingvej 84, 8752 Østbirk

Tlf. 7578 2363 • 22 56 95 37

Mail: mail@sanneanthony.dk

Website: sanneanthony.dk

Fandt du ikke det du søgte?
Prøv at søge igen…