TERAPEUT

Gunvor Videsen

Jeg er uddannet Psykoterapeut MPF, Master Hypnoterapeut, NLP terapeut og Enneagram Master Coach, og har arbejdet med ledelse, coaching og terapi i mere end 25 år og bruger min mangeårige erfaring hver dag.

Jeg ved også at det er nødvendigt, at jeg igennem løbende supervision og sparring med andre dygtige psykologer og psykoterapeuter, hele tiden må holde mig opdateret og skarp, både fagligt og personligt.

Mine værdier i den terapeutiske relation er tillid, tryghed og faglig kompetence. Hos mig vil du møde en professionel, engageret og nærværende terapeut.

Andre uddannelser

Psykoterapeut uddannelsen hos Essens: https://essens-kurser.dk

Specialer

Angst
Depression
Søvnbesvær
OCD
Dårlige vaner

Medlem af

Dansk Psykoterapeutforening

Uddannet fra Hypnose Skolen
Uddannet fra Hypnose SkolenMaster Neuro Hypnoterapeut & NLP Master Practitioner
Klinik: united4u.dk

Klinikadresse:
Sejrøgade 15, 3. tv, 8000 Aarhus C

Tlf. 24213125

Mail: united4u@protonmail.com

Website: united4u.dk

Fandt du ikke det du søgte?
Prøv at søge igen…