TERAPEUT

Carina Blom-Poulsen Polat

Min passion for at udvikle mennesker har altid stået øverst på min “hvad-er-formålet-med-livet” liste. Hvad enten det er i form af ledelse, undervisning eller terapi, har formål været det samme – udvikling! I min klinik behandler jeg alle klienter, der har et mål de brænder for.

Jeg har gode resultater med bl.a. behandling af traumer, stress, spiseforstyrrelser, lavt selvværd, tandlægeskræk, fobier, hukommelsesproblemer, smertekontrol, præstationsangst, sorg, sukkertræng, søvnproblemer og tankemylder. Jeg arbejder målrettet og fokuseret med klientens ønske/mål.

Jeg tror på, at det vi giver opmærksomhed, får vi mere af.

Andre uddannelser

Mindfulness.
Akademiuddannelse i ledelse.

Medlem af

– FaDP

Uddannet fra Hypnose Skolen
Uddannet fra Hypnose SkolenMaster Neuro Hypnoterapeut & NLP Master Practitioner
Klinik: Hypnose Skolen

Klinikadresse:
Mageløs 12, 2. tv., 5000 Odense C

Tlf. 9384 4669

Mail: carinablompoulsen@icloud.com

Website:

Fandt du ikke det du søgte?
Prøv at søge igen…