TERAPEUT

Aniita Rebecah Rasmussen

Jeg har mere end 25 års erfaring som behandler og underviser, samt som pædagog for børn i institutionsregi. Jeg har de senere år haft overvejende kvinder i terapi, med udfordringer som overspisning og selvværdsproblemer, samt fødselsangst. Underviser også i fødselsforberedelse i den psykoprofylaktiske metode.

Jeg oplever det som et stort privilegie, at arbejde med mennesker i udvikling, og jeg begejstres hver gang over de positive forandringer hypnoterapien bevirker.

Mit ønske er at være med til at gøre den forskel, der gør en forskel. Jeg tror på vi alle har det i os, der skal til for at forandre os i positiv retning når vi har betingelserne for det. Og jeg tror på det aldrig er for sent.

Andre uddannelser

Fødselsforbereder
Kropsterapeut

Specialer

Selvværd
Overspisning
Afhængigheder
Fødselsangst

Medlem af

Uddannet fra Hypnose Skolen
Uddannet fra Hypnose SkolenMaster Neuro Hypnoterapeut & NLP Master Practitioner
Klinik: MindBodyBirth

Klinikadresse:
Ringstedgade 6A, 2100 København Ø

Tlf. 2096 7689

Mail: nyenerginu@gmail.com

Website: dinhypnoterapeut.dk

Fandt du ikke det du søgte?
Prøv at søge igen…