Trance er en tilstand du er i flere gange om dagen

Hvordan vil en person der aldrig før har prøvet at være i hypnose tale om sine oplevelser efterfølgende? Det satte vi os for at prøve i samarbejde med Finduddannelse.dk. Du kan læse hvad der kom ud af Emilias første møde med hypnose her

Tilstande af trance, som man blandt andet kender fra hypnose, er noget alle kan komme i. Ja, faktisk er du i trance flere gange om dagen. Trance er en naturlig tilstand i vores sind, som hjælper hjernen til at “lufte ud” og tage en pause. Du kender det måske fra det at dagdrømme – der hvor du sidder og stirrer ud i luften, tilsyneladende helt væk, og hvor når du kommer ud af denne kortere eller længere tilstand, faktisk ikke helt kan huske hvad du har tænkt eller med nogen fornemmelse af hvor lang tid der er gået. Det er trance!

Emilia fra Finduddannelse havde aldrig prøvet den terapeutisk form af hypnose kaldet Hypnoterapi. Og da hun møder op i vores nyindrettede undervisnings -og terapilokaler, er hun spændt på hvad det skal bringe. Når vi som terapeuter arbejde med hypnose i vores terapi, er det altid vigtig at få afklaret, om der er noget personen forbinder som utrygt eller har en eller anden forventning om skal være på en bestemt måde. Det skal være trygt at gå i terapi.

Så hvordan føles trance så? Emilia beskrev det som en let summe i arme og ben. En tilstand hvor hun er helt klar over hvor hun er, hvem der taler og også kan registrere lydene fra gaden udenfor vinduet. Men alt inden i hende selv, gennem sindets sanser er bare tydeligere.

Du kan læse mere om Emilias oplevelse med Hypnoterapi, ved at trykke på knappen forneden 🙂

Og er du blevet nysgerrig på vores uddannelser til Hypnoterapeut og Hypnose Psykoterapeut, så kan du kontakte os her

Hypnose Skolen - Blogindlæg Hypnose med børn