Neuro Hypnoterapeut uddannelsen – en kombination af terapeutisk hypnose og NLP psykologi

En uddannelse fuld af mening

Århus

Uddannelsestart

14. september 2023

Allerød

Uddannelsestart

28. september 2023

Online

Uddannelsesstart
Opstart året rundt

Sidder du med en følelse af, at der skal ske noget nyt?

En uddannelse til Neuro Hypnoterapeut er din chance for at skabe nye muligheder. Både i dit nuværende arbejde, hvis du ønsker at gå nye veje, og til din egen personlig udvikling.

Hvad er terapeutisk hypnose?

Terapeutisk hypnose (også kaldet Hypnoterapi) er en terapiform, hvor en terapeut bruger hypnose til at skabe en afslappet tilstand i klienten, hvor de er mere modtagelige overfor forslag og positive ændringer.

Under hypnose kan terapeuten give klienten forslag eller visualiseringer, der kan hjælpe med at behandle en række mentale og fysiske problemer, såsom angst, depression, kronisk smerte og afhængighed.

Terapeutisk hypnose involverer altid en forudgående terapeutisk samtale, samt en gradvis tilladende indføring i hypnose. Terapeutisk hypnose er en anerkendt terapiform, og involverer ikke tab af kontrol eller bevidsthed.

Kursus: Introduktion til NLP & Hypnose - Hypnose Skolen

Hvad kan du forvente?

6 moduler spækket med indhold

Vi kan love dig, at du får 6 moduler fyldt med indhold, teknikker og spændende erfaringer, som terapeut og som menneske. Du kan forvente en praktisk uddannelse, bygget om et stærkt fagligt fundament og hvor du allerede efter første modul, har øveklienter.

Men bare roligt, vi er ved din side igennem hele uddannelsen. Se mere om indholdet på modulerne her

Hvad kan du forvente?

En uddannelse baseret på et stærkt etisk fundament

Vi ved, at vi som Neuro Hypnoterapeuter kan hjælpe mange med adfærdsudfordringer, selvværdsproblematikker, fobier, smerter og meget mere. Men vi har ikke kompetencer til at hjælpe alle.

Når du starter på din uddannelse, underskriver du vores etiske regler, som blandt andet beskriver respekten for de mennesker vi arbejder med, journalføring mv. Det er vigtigt, at vi som terapeuter altid er bevidste om vores egne begrænsninger, og om vi kan hjælpe den klient vi sidder overfor. Du kan se de etiske regler her

Hvad kan du forvente?

Adgang til et fællesskab af forandringsskabende kollegaer

Når du starter på din uddannelse, og sådan set også efter du er færdig, får du adgang til et online studienet.

Foruden adgang til materiale, video med demonstration af teknikker, så vil du også få adgang til et netværk af nuværende og tidligere studerende, også efter du har afsluttet din uddannelse på Hypnose Skolen. Vi tror på, at vi sammen kan løfte hinanden.

Det er din chance!

Det ved vi, at du får i løbet af din uddannelse

 • Kraftfulde teknikker til personlig forandring
 • Et af markedets mest grundige og dybdegående terapeutisk uddannelse
 • En stærk viden om hvordan menneskers sind fungerer
 • Grundig supervision i din udvikling som terapeut
 • Personlig indsigt i dig selv
 • En uddannelse hvor der er efterspørgsel og brug for dig

En verden i forandring

I en tid hvor politik, inflation og sociale udfordringer fylder, slår de fleste i bakgear, og går i en tilstand af overlevelse.
Men der er brug for dig, for dit mod til at sætte i gear, og bevæge dig fremad i en tid hvor alt kan ses, som en tilbagegang.

Der er brug for dig, der kan inspirere og hjælpe mennesker til at se muligheder i stedet for begrænsninger. Der er brug for dit mod!

1998

Hypnose Skolen har uddannet terapeuter siden 1998, med speciale i positiv psykologi og hypnose

25

Uddannelsesdage på første studieår, svarende til 200 timers undervisning.

2

Uddannelser i én. NLP Practioner & Hypnoterapeut. Samlet kalder vi det for en Neuro Hypnoterapeut uddannelse.

Hypnose Skolen har klædt mig godt på som terapeut, idet uddannelsen går i dybden med både den terapeutiske dialog og brug af metoderne fra NLP og Hypnoterapi.

Jeg synes at der er en god stemning på skolen og det tætte samarbejde med studiekammeraterne har ført til nye venskaber og udvidelse af mit faglige netværk.

Torben Castor Grønvold Næss – Uddannet fra Hypnose Skolen

5.0

Anbefalinger via Facebook

Dine muligheder for at få udbygget din nysgerrighed

Én til én samtale

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål personligt. Book en 1-1 samtale med os over en online forbindelse

Online infomøde

Kom med på vores næste online informationsmøde 7. oktober kl. 9.30. Her vil vi gennemgå indholdet på uddannelsen.

Følg med på Facebook

Kig forbi Facebook og følg vores side. Her deler vi løbende indhold, søger øveklienter mv.

Uddannelsens og modulernes opbygning

Det får du ved at tage uddannelsen som Neuro Hypnoterapeut

Modul 1 – Fundamentet

På modul 1 bygger vi fundamentet som terapeut. Vi sætter rammerne omkring den terapeutiske samtale psykologi, og giver dig redskaber til at gå i gang med at have øveklienter. På hypnosedelen af uddannelsen, lærer du at hypnotisere, stemmeføring og at kalibrering om personen er i trance.

Modul 2 – Den Spørgende Terapeut

På modul 2 bygger vi videre på samtalen, hvor du som terapeut lærer at stille spørgsmål gennem de ord og det sprog klienten bruger. På hypnose delen lærer du blandt andet om muskelfastfrysning (katalepsi) og hvordan vi aktivt kan bruge dette i terapien. Du stifter også bekendtskab med det klassiske pendul og hvordan du kan hypnotisere dig selv.

Modul 3 – Sindets Sanser

På modul 3 begynder du virkelig at have en følelse af at have et stærk fundament i rygsækken som terapeut. Vi arbejder med submodaliteter (sindets sanser/sprog) og du lærer en effektiv og hurtig teknik til at fjerne fobier og milde traumer. Du lærer en teknik i hypnose, hvor du kan tage klienten tilbage i tiden til barndommen og hvordan vi kan hjælpe klienter med smertelindring.

Modul 4 – Strategi Og Motivation

På modul 4 dykker vi ned i strategiarbejde, hvordan vi som mennesker tillægger os ubevidste strategier for at vedligeholde vores udfordringer. Du lærer om indre personlighedsdele, som hver især kan være ansvarlige for en del af udfordringen. Og du arbejder med afhængighed af en følelse, og om rygestop.

Modul 5 – Du er næsten i havn

Det er ikke en tilfældig overskrift, for på modul 5 undervises du i metaforer og hvordan vi kan bruge metaforer og metafor-historier, som et terapeutisk redskab. Du lærer som terapeut at arbejde med selvværds og selvtillidsrelateret udfordringer og healing heraf. Samt metoder til at hjælpe klienter i mål med et ønsket vægttab.

Modul 6 – Eksamen

Når du når til modul 6, og er kommet i mål med din øvelse, så er det en smal sag at gennemfører eksamen som NLP Practioner og Hypnoterapeut. Foruden eksaminer og forberedelse heraf, stifter du bekendtskab med en visualiseringsteknik og en teknik til at få klienter til at tænke i nye retninger og se muligheder.

Jeg åbnede egen klinik efter basisuddannelsen og da vi på skolen taler åbent om vores drømme og deler erfaringer med hinanden, var det ikke spor skræmmende at kaste sig ud i noget helt nyt.

Ligeledes betyder de mange timers klient træning, egen terapi og supervisioner at jeg som nyopstartet terapeut, følte mig rigtig godt klædt på til at tage klienter.

Det stærke sammenhold på skolen, de kompetente undervisere og supervisere, betyder at der altid er en ved hånden til at guide og hjælpe.

Carina Blom-Poulsen – Uddannet Hypnoterapeut & NLP Practioner fra Hypnose Skolen

4.1

Anbefalinger via Trustpilot

Online uddannelse

Klar, men svært ved at få det til at hænge sammen?

Selvom nedlukningen grundet Corona var i vejen, så har det bragt det med sig, at vi har lært at færdes online endnu mere. Vi har udviklet den online faciliteret uddannelse til Neuro Hypnoterapeut, for dig som arbejder fuldtid og har svært ved at få fri, eller til dig som blot trives bedst med at lærer i dit eget tempo.

Omend andet, så får du samme grundige uddannelse til terapeut som vores fysiske uddannelse.

Det får du med på den online uddannelse, foruden den samme viden fra den fysiske uddannelse.

 • Adgang til moduler, som e-læringsvideoer, tekst og demonstrationer.
 • Live online undervisning. Deltag hjemmefra.

 • Live superviseret sessioner med feedback fra erfarne Psykoterapeuter.

 • Mulighed for løbende sparring med underviser, undervejs i din uddannelse.
 • Start når det passer dig. Løbende optag.

Det siger vores studerende om deres studie og uddannelse

Christian

Arbejder på et bosted og uddannet til Master Neuro Hypnoterapeut

” Jeg har fået en ny uddannelse, og er fyldt med selvsikkerhed. Jeg er blevet langt bedre i verbal kommunikation, og jeg har fået et nyt makkerskab. ”

Nicoline

Neuro Hypnoterapeut & Hypnose Psykoterapeut

” Jeg har fået en bred faglig viden, og et stærkt grundlag for at arbejde videre! ”

Sara

Jordmor supervisor & Neuro Hypnoterapeut/Hypnose Psykoterapeut

” Jeg har fået større indsigt i mig selv, og den verden omkring mig! ”

Alsidighed og små hold

Sådan ser et hold typisk ud!

Det kræver god plads at skabe personlig udvikling og danne sig de erfaringer der skal til for at arbejde som terapeut. Derfor har vi valgt at vores hold er på maks. 14 deltagere.

På holdene møder du en blanding af mennesker, som ønsker at arbejde som terapeut, mennesker der ønsker egen personlig udvikling og de, som ønsker nye kompetencer i forhold til et nuværende arbejde.

Godt rustet

Åben din egen klinik efter første år

Med to uddannelser i én, står du godt rustet, til at arbejde terapeutisk med klienter i din egen klinik, via workshops, oplæg eller måske sammen med andre.

De fleste af vores studerende, åbner eget firma og modtager klienter efter første år på uddannelsen.

Blogindlæg: Forskellen på en psykolog og psykoterapeut - Hypnose Skolen
Blogindlæg: Stress - Hypnose Skolen

Empati og lysten til at hjælpe mennesker i mål

Er der nogen forudsætninger for at tilmelde sig uddannelsen?

Du behøver ingen særlig uddannelse, for at deltage. Det vigtigste er, at du har lysten til at udvikle dig som selv som menneske og terapeut.

Empatien og nysgerrigheden til at hjælpe andre mennesker i mål. Vi skal nok sørge for, at du får de kompetencer der skal til.

Uddannelse til 4. års psykoterapeut med speciale i hypnose

Mulighed for mere

Når du har afsluttet det første år, og kan kalde dig Neuro Hypnoterapeut, har du mulighed for at uddanne dig videre på skolen til Master Neuro Hypnoterapeut og til den 4. års psykoterapeut uddannelse med speciale i hypnose.

Den eneste psykoterapeut uddannelse, med hypnose som speciale. Derudover tilbyder vi tillæg til uddannelsen indenfor børn & unge og spiritualitet. Læs mere om psykoterapeut uddannelsen her

Kursus: Transpersonlig Hypnoterapi - Hypnose Skolen
Ydmyghed, etik og høj morale

Med hjertet på det rette sted!

“For 10 år siden, fik jeg mulighed for at overtage Hypnose Skolen, som har eksisteret siden 1998. Året efter etablerede vi Psykoterapeut Akademiet.

At arbejde med undervisning og formidle dette fantastiske værktøj, som NLP og Hypnose er, er det bedste der nogensinde er sket for mig arbejdsmæssigt og terapeutisk.

Det er med stor ydmyghed, taknemmelighed og respekt for andre mennesker, at jeg arbejder for at udbrede kendskabet til Psykoterapi, terapeutisk hypnose og NLP.”

Rie Brandenborg indehaver af Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet

Fuld tryghed, før betaling

Vi ved, det kan være svært at vide om man har taget det rette valg. Derfor tilbyder vi, at du kan tilmelde dig den fysiske uddannelse, møde underviseren og din studiegruppe, og først betale reservationsbeløbet derefter. Det er vores garanti for, at du kan føle dig tryg i din beslutning.