Studierådet

Alle studerende på Hypnose Skolen / Psykoterapeut Akademiet kan stille op til studierådet. Rådet består af minimum 3, max 6 studerende, hvor der vælges 3 fra Århus afdelingen og 3 fra afdelingen i København. Studierådet vælges for et år af gangen.

Studierådets opgave består i at have dialog med skolens ledelse, hvor studerende har mulighed for at udtrykke, om uddannelsen lever op til studiebeskrivelsen.

Rådet er desuden et ekstra bindeled mellem studerende og ledelse. Der afholdes mindst et årligt møde, hvor hovedpunkterne er dialog om aktuelle faglige spørgsmål. Dertil kan komme situationer på skolen, som kræver at studierådet involveres.

Hypnose Skolens studieråd kan desuden afholde sociale arrangementer.

Præsentation af studierådet 2021

Vores mål med studierådet i 2021, er at rådet skal være en aktiv spiller i at understøtte den faglige læring på Hypnose Skolen/ Psykoterapeut Akademiet.

Det vil vi forsøge at gøre, gennem 3 overordnede tilgange. Vi ønsker at;

  • At skabe øget vidensdeling mellem årgangene på skolen
  • Understøtte faglige arrangementer, oplæg mv.
  • Skabe en terapeutisk incubator – et sted for terapeutiske iværksætteri.

Vi håber på et givtigt fagligt år, for nuværende og kommende studerende på skolen.

Brian Harlø

Hypnose Skolens studieråd
3. års studerende

Bjerregårdsvej 10-1, 2500 Valby
Tlf. 31 43 14 43
hej@brianharlo.dk

Iben Aagaard Laquian

Hypnose Skolens studieråd
3. års studerende

Johannevej 7, 2920 Charlottenlund
Tlf. 40 24 71 01
iben98@hotmail.com

Jeg læser på 3. år på psykoterapeuten og kan nærmest ikke få nok, af alle de spændende emner der er, når det drejer sig om mennesker og psykologi. Jeg har altid arbejdet med mennesker, men det var først for 4 år siden, at jeg konkluderet mig frem til, at mit kald lå andet steds end i serviceindustrien og at lykke for mig, var at blive udfordret og føle, at jeg bliver klogere på mig selv og andre.

Jeg er foruden NLP og Hypnoterapi delen, uddannet yogalærer. Jeg bor i Valby med en god ven og arbejder på at få min egen forretning op at stå med terapi, yoga og mindfulness. Foruden dette, arbejder jeg deltid for Børns Vilkår.

Jeg hedder Iben og læser på 3.år på psykoterapeut med hypnoseuddannelsen i København. Jeg åbnede min egen hypnoseklinik på slutningen af 2.år og arbejder med hypnoterapi og fysisk udendørstræning. Med flere klienter kombinerer jeg træningen med terapi.

Jeg er nysgerrig på at forstå det enkelte menneske og være med til at udvikle mine klienter til at se det positive i deres udfordringer og lære deraf.

Til dagligt bor jeg sammen med min canadisk/filippinske mand, 3 børn og hund og elsker at løbe og rejse.

Kate Mohadjer

Hypnose Skolens studieråd
1. års studerende

Højdedraget 8, 1 tv., 2500 Valby
Tlf. 60 38 87 82
km@hilaris.dk

Terapeut billede mangler