HYPNOTISØR PÅ 8 DAGE
NÆSTE KURSUS

KØBENHAVN:
12. oktober 2019

AARHUS:
12. oktober 2019

KURSUSPRIS

KR. 17.900,-

RESERVATIONSPRIS

KR. 6.000,-

MØDETIDER

8 dage
Kl. 09.00-17.00

FORUDSÆTNING FOR DELTAGELSE

Du behøver ingen kompetencer for at tage kurset

UNDERVISER

Rie Brandenborg

Læs mere om Rie
Logo ikon Hypnose Skolen

Hypnotisør på 8 dage

En hypnotisør er en person, der kan sætte en anden i hypnose. En hypnotisør kan arbejde terapeutisk, men sædvanligvis med en mere direkte form for hypnose, dvs. ud fra manuskripter og teknisk hypnose. Hypnotisøren giver direkte ordrer til det ubevidste sind om, hvordan tingene skal være anderledes.

Med dette kursus får du mulighed for at assistere andre med nogle effektive teknikker. Du lærer at skabe forandring i det ubevidste sind, så adfærd og følelser kan forandres. Kurset indeholder bl.a. kendskab og teknikker fra STP, Sansebaseret Transformations Proces, som tager udspring i NLP

Vil du som hypnotisør arbejde med mennesker stiller det krav til dig som person. Under kurset vil du sandsynligvis opleve en personlig udvikling. Sideløbende med indlæringen opnår du større selvindsigt og livskvalitet. Derved får du en baggrund for at assistere andre på basis af egen erfaringer, indsigt og overskud.

Du lærer at arbejde med det ubevidste sind som indeholder uendelige ressourcer, og hvor der kan skabes forandringer.  Selve undervisningen veksler mellem teori, demonstrationer og øvelse, hvilket giver dig selvtillid og kompetencer som hypnotisør. Det er nemt og hurtigt at lære hypnose, og kræver ingen baggrundsviden.

Kurset kan vælges som et accelereret kursus over 8 dage eller som et modulopbygget kursus over 4 weekender.

Undervisningen udføres af de bedst uddannede instruktører på dette område. Efter kurset certificeres du som hypnotisør.

8 dage accelereret kursus:

8 dage 12. – 19. oktober 2019 9.00 – 17.00

Modulopbygget over 4 moduler:

Modul 1 12. – 13. oktober 2019 9.00 – 17.00
Modul 2 14. – 15. december 2019 9.00 – 17.00
Modul 3 04. – 05. januar 2020 9.00 – 17.00
Modul 4 15. – 16. februar 2020 9.00 – 17.00

FORSKELLEN PÅ EN HYPNOTISØR OG EN HYPNOTERAPEUT

Hypnotisøren hypnotiserer, og anvender overvejende manuskripter og direkte forslag til målet. Udgangspunktet er den klassiske direkte metode, og må ikke sammenlignes med en session udført af en længevarende uddannet Hypnoterapeut.

Der er ikke nødvendigvis en indledende afklarende samtale og det er ofte samme metode der anvendes til respektive udfordringer. At hypnotiserer er hurtigt at lære. Hypnotisøren lærer ikke NLP og neuropsykologi.

Hypnoterapeuten hypnotiserer også klienten, men arbejder terapeutisk og klientcentret med problem og mål. Det vil sige at der er forskellige metoder til forskellige klienter og udfordring. Der arbejdes meget mindre med manuskripter og meget mere med den terapeutiske vinkel.

Hypnosen tager udgangspunkt i den tilladende og indirekte hypnose, som har en effekt på de klienter der ikke er modtagelige overfor den direkte  hypnose. At blive en dygtig Hypnoterapeut tager længere tid at lære.

Tilmelding
Hypnotisør

Kursus


VÆLG KURSUS

Kræver ingen forudsætninger for deltagelseBETALING

BETAL RESERVATIONSBELØBET ELLER HELE KURSUSBELØBET NU
Reservationsbeløb: 6.000,-Kursusbeløb: 17.900,-

Bemærk, at hele kursusbeløbet skal betales senest 4 uger før kursusstart, med mindre andet aftales.


EVENTUELLE BEMÆRKNINGER TIL DIN TILMELDING Der tages forbehold for eventuelle ændringer.Ved afsendelse af denne formular, giver du samtykke til at Hypnose Skolen må behandle og opbevarer dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.

Ønsker du at blive ringet op og få svar på dine spørgsmål?