BLIV CERTIFICERET FRA HYPNOSE SKOLEN

BLIV UDDANNET NEURO HYPNOTERAPEUT & NLP PRACTITIONER

Tilmeld dig uddannelsen
Kursus: Introduktion til uddannelsen

NEURO-HYPNOTERAPEUT & NLP PRACTITIONER
UDDANNELSESSTART

KØBENHAVN
15. april 2021 – 13. marts 2022

AARHUS
22. april 2021 – 20. marts 2022

KURSUSPRIS

Kr. 33.900,-

RESERVATIONSPRIS

Kr. 6.000,-

MØDETID

Torsdag – søndag
Kl. 9.00-17.00

Se modulerne her

FORUDSÆTNING FOR DELTAGELSE

Du behøver ingen kompetencer for at tage uddannelsen

INFORMATIONSMØDER

KØBENHAVN Ingen fysiske infomøder planlagt

AARHUS Ingen fysiske infomøder planlagt

ONLINE 22. marts

Logo ikon Hypnose Skolen

Neuro-Hypnoterapeut & NLP Practitioner

Med den 1-årig Neuro-Hypnoterapeut & NLP Practitioner uddannelse fra Hypnose Skolen kan du efter bestået eksamen åbne egen klinik

NYHED – Nu også som online uddannelse

Læs mere om online uddannelsen her

Om uddannelsen

På Hypnose Skolen går vi op i kvalitet og vores kæphest er høje faglige kompetencer, god moral og etik, og det gør ikke noget at vi samtidig er lidt ydmyge og respektfulde ift. dette effektfulde terapeutiske værktøj.

Kombinationen af terapeutisk hypnose og NLP, giver de bedste forudsætninger for at skabe forandringer hos klienten. Du får i denne 1-årige uddannelse to uddannelser, en basisuddannelse i Neuro hypnose og en komplet NLP Practitioner uddannelse.

Det giver dig en solid pallet af terapeutiske værktøjer, samt en bredere psykologisk forståelse.

Hvis du har brug for afklaring, tilbyder jeg en personlig online samtale?

Book en personlig online samtale her

Du lærer via NLP- & hypnoseteknikker at arbejde med det bevidste og ubevidste sind, kombineres teknikkerne med hinanden er de endnu stærkere, og det er bl.a. det der skaber dybe og varige forandringer. Du arbejder ud fra den forudsætning, at der i det ubevidste sind findes løsninger på vores problemer, og det ubevidste sind betragtes også som forbindelsen til forandring, visdom, kreativitet og uendelige indre ressourcer.

Uddannelsen er en fantastisk og spændende udviklingsrejse, med mange nye indsigter både personligt og fagligt, og som giver din nuværende karriere en stærk ledelsesmæssig og kommunikativ profil.

Når du er færdiguddannet, er du certificeret / eksamineret Neuro Hypnoterapeut & NLP Practitioner, og du har allerede mange timers erfaring i det kliniske arbejde. Som terapeut kan du symptombehandle, og du vil opleve dig sikker på dine kompetencer og trygt vide, hvilke klienter du kan arbejde med og hvilke du evt. må henvise videre til anden professionel hjælp.

Hvis du på et tidspunkt vil RAB-godkendes i hypnose (Registreret Alternativ Behandler) eller lønsumsregistreres, tæller timerne i den samlede opgørelse hertil.

Godkendelser

Hypnose Skolen er medlem og godkendt af NLP Foreningen Danmark og opfylder derfor foreningens standarder for 120 timer i NLP Practitioner uddannelsen. Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet er ligeledes godkendt REG Uddannelsessted af FaDP – Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Hvorfor påbegynde denne uddannelse

Vi oplever at vores studerende kommer med mange forskellige baggrunde og med mange forskellige ønsker til fremtiden. Nogen vil gerne starte op som selvstændig terapeut, for andre er det selvudvikling og nogle tager uddannelsen fordi det giver dem nogle særlige kompetencer inden for det felt de allerede beskæftiger sig med.

I den forbindelse er NLP et meget anerkendt og effektivt redskab når det kommer til alle former for kommunikationsarbejde, marketing, ledelse og HR. Derved kan uddannelsen ligeledes bruges til at opkvalificere og styrke dine kompetencer i dit nuværende eller fremtidige arbejdsliv.

Bruttolønsordning – uddannelse til halv pris

Har du ikke denne mulighed, men oplever at uddannelsen er relevant, kan du måske få uddannelsen for cirka halv pris via en bruttolønsordning. Her kan din arbejdsgiver betale uddannelsen ved at modregne dette i din bruttoløn.

Det er ikke en udgift for din arbejdsgiver, idet uddannelsen modregnes i din løn før skat. Det kan spare dig for op til halvdelen af uddannelsesprisen.

Bruttolønsordningen hos SKAT

Struktur og opbygning i uddannelsen

Selve undervisningen veksler mellem teori, demonstrationer og øvelse, hvilket giver dig selvtillid og kompetencer som terapeut.

Mellem hvert undervisningsmodul skal du deltage i en supervisionsaften (gruppesupervision), dette foregår online. Desuden modtager du, efter aftale, individuel supervision med udgangspunkt i de klientrapporter som du løbende udfylder, når du har haft prøveklienter.

Du skal allerede efter første modul have træningsklienter og træne det du har lært på det seneste modul, og du vil hurtig opdage effektiviteten med denne terapeutiske metode. Derudover skal du starte i et forløb med egenterapi hos en behandler godkendt af skolen (her kan du få en særlig elevpris). Der indgår desuden et endags kursus i klinikvejledning.

Jeg, vores super dygtige undervisere og hjælpsomme supervisorer, holder dig ”i hånden” før, under og efter din uddannelse. Det betyder at du til hver en tid kan opleve den tryghed som du har brug for. Vi ser dig som den studerende du er, med tillid, åbenhed og tryghed i undervisningen. Dette er det bedste læringsmiljø.

På Hypnose Skolen mener vi at man altid kan blive klogere. Derfor tilbyder vi både forskellige specialiserings kurser og videreuddannelse til blandt andet Master Neuro Hypnoterapeut & NLP Master Practitioner, samt en fireårig Hypnose Psykoterapeut, hvor af uddannelsen til Neuro Hypnoterapeut og NLP Practitioner indgår som første år.

Viden og teknikker

På uddannelsen til Neuro Hypnoterapeut og NLP Practitioner præsenteres du for grundlæggende psykologisk viden om NLP og hypnose.

Du lærer at føre en indledende problemafdækkende og efterfølgende målsættende samtale med dine klienter. Du lærer ligeledes hvad du skal være opmærksom på at spørge ind til, og hvordan du bruger målsætninger i forbindelse med den terapeutiske hypnose og NLP. Læs yderligere i Studiehåndbogen.

Du vil ligeledes lære om hypnotiske fordybelses-teknikker og forskellige kommunikationssignaler i hypnose. Du lærer bl.a. diverse regressionsteknikker, at arbejde med fobier og traumer, metoder til rygestop og vægttab, smertekontrol, hypnotiske sprogmønstre, samt brug af visualisering.

Desuden lærer du om selvhypnose og hvordan du kan lærer dine klienter selv at bruge selvhypnose og meget mere. Læs yderligere i Studiehåndbogen

Inden for NLP lærer du om forskellige sprogmønstre, kropssprog og metamodellering som er en kommunikations model. Du lærer desuden effektive metoder til at skifte perspektiv og hvordan du arbejder med ”ankre”, både i forhold til at kollapse negative ankre, men også hvordan du sætter positive ressource- eller tryghedsankre og meget mere. Læs yderligere i Studiehåndbogen

Både Neuro Hypnoterapeut uddannelsen og NLP Practitioner uddannelsen afsluttes med en skriftlig og en mundtlig eksamen.

På uddannelsen lærer du at kombinere de to terapeutiske retninger, men til selve eksamen skal du vise at du også kan arbejde med ren NLP og ren terapeutisk hypnose.

Til begge eksamener demonstrerer du dine færdigheder på en udefrakommende person og du eksamineres af en udefrakommende censor.

For at blive eksamensparat skal du, ud over din egenterapi, dokumentere 25 terapeut sessioner og udfylde 15 klientrapporter, som du får supervision på. Hver klientrapport er fortrykt, og udfyldes på nogle af de prøveklienter du har haft. 20 timer gruppetræning er ligeledes en del af dokumentationen.

Online uddannelse til Neuro Hypnoterapeut & NLP Practitioner

NYHED. Vi har stigende efterspørgsels fra danskere der pt er bosat i udlandet eller herboende danskere der ønsker en on-line uddannelse, og som gerne vil uddanne sig på Hypnose Skolen / Psykoterapeut Akademiet. Vi har derfor lukket op for den mulighed at du kan tage skolens kvalitetsuddannelser on-line. Der slækkes ikke på krav og forventninger til dig som studerende på on-line linjen.

Vi har det seneste år fået stor erfaring i denne undervisningsform, og ved derfor at on-line studerende kompetencemæssigt er på lige for med studerende med fysisk fremmøde.  Beskrivelse af uddannelsen, samt diverse information er enslydende med studerende med fysisk fremmøde.

Nedenstående er særligt gældende for online studerende.

Undervejs i uddannelsen får du adgang til at streame den teoretiske undervisning fra alle undervisningsdage, du får adgang modulvis. Det samme gælder demonstration af diverse teknikker.

14 dage efter du har fået adgang til at streame et modul, gives 4 timers 1 til 1 supervision / opfølgning, samt direkte on-line supervision af træningsklienter, 7 stk. i alt. Derudover deltager du i on-line supervision sammen med studerende der følger i den fysiske undervisning på skolen.

Som udgangspunkt følger diverse on-line uddannelser, opstartstidspunkt for uddannelser med fysisk fremmøde. Løbende studiestart kan forekomme efter nærmere aftale.

Du tilmelder dig på den ”almindelige” tilmeldingsformular tilhørende Århus eller KBH, og vælger online uddannelsen.

MODULER

MODULER KØBENHAVN & ONLINE – FORÅRS HOLDSTART 2021

Modul 1 15. – 18. april 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 2 17. – 20. juni 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 3 09. – 12. september 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 4 11. – 14. november 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 5 13. – 16. januar 2022
kl. 9.00 – 17.00
Modul 6 10. – 13. marts 2022
kl. 9.00 – 17.00
Klinikvejledning 6. december 2021
kl. 9.00 – 17.00

MODULER AARHUS & ONLINE – FORÅRS HOLDSTART 2021

Modul 1 22. – 25. april 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 2 24. – 27. juni 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 3 16. – 19. september 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 4 18. – 21. november 2021 kl. 9.00 – 17.00
Modul 5 20. – 23. januar 2022
kl. 9.00 – 17.00
Modul 6 10. – 13. marts 2022
kl. 9.00 – 17.00
Klinikvejledning 15. november 2021
kl. 9.00 – 17.00

UDDANNELSES PRIS

Hypnoterapeut & NLP Practitioner
Kr. 33.900,-
Hypnoterapeut
Kr. 24.900,-
NLP Practitioner
Kr. 24.900,-
Reservationsbeløb Kr. 6.000,-

OVERVEJER DU UDDANNELSEN OG ER I TVIVL ELLER HAR UAFKLAREDE SPØRGSMÅL?

BOOK ET ZOOM MØDE MED RIE BRANDENBORG & STIL DINE SPØRGSMÅL DIREKTE

  Bemærk, din tid er ikke bekræftet før du har modtaget en mail med bekræftelse og zoom link.

   Tilmelding
   Hypnoterapeut & NLP Practitioner

   Basisuddannelsen


   VÆLG UDDANNELSE

   HYPNOTERAPEUT & NLP PRACTITIONER


   Reservationspris: 6.000,-
   Uddannelsespris: kr. 33.900,-


   HYPNOTERAPEUT

   NLP Practitioner uddannelsen er en forudsætning for optagelse
   Reservationspris: 6.000,-
   Uddannelsespris: 24.900,-


   NLP PRACTITIONER


   Reservationspris: 6.000,-
   Uddannelsespris: 24.900,-


   BETALING

   BETAL RESERVATIONSBELØBET ELLER UDDANNELSESBELØBET NU

   ReservationsbeløbUddannelsesbeløb


   Bemærk, at uddannelsesbeløbet skal betales senest 4 uger før uddannelsesstart, med mindre andet aftales.


   EVENTUELLE BEMÆRKNINGER TIL DIN TILMELDING

   Der tages forbehold for eventuelle ændringer.   Ved afsendelse af denne formular giver du samtykke til, at Hypnose Skolen må behandle og opbevare dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.

   Ønsker du at blive ringet op og få svar på dine spørgsmål?