FAMILIEOPSTILLING
NÆSTE KURSUS

KØBENHAVN
Næste hold 2021

AARHUS
Næste hold 2021

TILMELD KURSET

KURSUSPRIS

Kr. 3.495,-

RESERVATIONSPRIS

Kr. 1.000,-

MØDETIDER

2 dages kursus

Lørdag kl. 10.00-17.00
Søndag kl. 09.00-16.00

FORUDSÆTNING FOR DELTAGELSE

Hypnoterapeut eller NLP Practitioner

UNDERVISER

Rie Brandenborg

Læs mere om Rie
Logo ikon Hypnose Skolen

Familieopstilling

Kursus

Oplev hvordan denne metode der arbejder på sjæleplan kan tilbyde livsforandrende løsninger til de dybeste problematikker

Kurset Familieopstilinger skaber dybe forandringer af de destruktive handlinger begået af vores slægtsmedlemmer, levende som døde. Familieopstillinger er en systemisk metode, udviklet af Bert Hellinger, til at finde tilbage til vores rødder og aktivere den positive energi og kraft der ligger gemt og glemt her.

Metoden løser op for familiebåndets knuder

Mange klienter fornægter deres rødder og erkender ikke betydningen af dem. Ved at åbne op for stamtræet får disse klienter mulighed for at slippe de blokeringer de muligvis sidder fast i. Hermed bliver de bevidste om hvilken indflydelse herkomsten har på deres liv, og ikke mindst på deres efterkommeres liv.

For at kunne slippe de destruktive forviklinger mange klienter er viklet ind i, er det vigtigt at de kan sige ja til hele stamtræet og de rødder der er forbundet hermed. Det er ligeledes vigtigt at klienterne tager dem til sig som de nu engang var, på godt og ondt, fordi de er forbundet med hele deres familiesystem.

Metoden går pt. sin sejrsgang over hele verden

På kurset vil vi arbejde med familieopstillinger som det gøres efter Hellingers oprindelige metode. Familieopstillinger er et værdifuldt redskab for mennesker, der f.eks. har spiseproblematikker, selvværdsproblemer, samhørighedsproblemer, kæresteproblemer, traumer mm.

Disse problemer kan have deres rod i familiens struktur. Med denne form for korttidsterapi kan man opnå resultater, som giver dybe og vedvarende forandringer. Dette arbejde afslører skjulte og ofte destruktive familiedynamikker. Når vi løser op for disse forsvinder problemet, identiteten styrkes og healingsressourcer aktiveres i sindet. Denne metode kan anvendes i hypnose.

Kurset indgår også som en del af den videregående uddannelse til Spirituel Hypnoterapeut.

 Er du allerede Hypnose Psykoterapeut indgår kurset i uddannelsen Spirituel Psykoterapeut, sammen med de tre regressionskurser:

 – Regression til tidligere liv

– Regression til liv mellem livene

– Progression til livet mellem livene

PLANLAGTE DATOER

KØBENHAVN AARHUS
Ingen planlagte datoer Ingen planlagte datoer

Tilmelding
Familieopstilling

Kursus


VÆLG KURSUS

Kræver at du er uddannet Hypnoterapeut & NLP Practitioner eller tilsvarende uddannelse eller erfaring
Tilmelding senest 14 dage før kursus start
BETALING

BETAL RESERVATIONSBELØBET ELLER HELE KURSUSBELØBET NU
Reservationsbeløb: 1.000,-Kursusbeløb: 3.495,-

Bemærk, at hele kursusbeløbet skal betales senest 4 uger før kursusstart, med mindre andet aftales.


EVENTUELLE BEMÆRKNINGER TIL DIN TILMELDING Der tages forbehold for eventuelle ændringer.Ved afsendelse af denne formular, giver du samtykke til at Hypnose Skolen må behandle og opbevarer dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.

Ønsker du at blive ringet op og få svar på dine spørgsmål?